Integritetspolicy

Integritetspolicy

Personuppgifter är de uppgifter som direkt eller indirekt kan kopplas till dig, exempelvis namn, telefonnummer och e-postadress. 

Wisdom Works AB (www.yin-yoga.se) hanterar de personuppgifter som du anger vid bokningar av utbildningar via Din Kurs och Nyhetsbrevet via Mailchimp. 

Vi kommer aldrig att lämna ut eller sälja dina personuppgifter till någon annan. 

Wisdom Works AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas, vilket innebär att du har rätt att kostnadsfritt efter din skriftliga begäran – undertecknad av dig eller din förälder om du är under 15 år – en gång per kalenderår hämta ut information om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig, varifrån dessa personuppgifter har inhämtats, syftet med användningen av personuppgifterna och till vilka kategorier av mottagare uppgifterna har lämnats. 

Wisdom Works AB är även skyldigt att på din begäran rätta, blockera eller utplåna personuppgifter som inte har behandlats i enlighet med personuppgiftslagen, t.ex. felaktiga uppgifter. 

Som förälder till barn under 15 år kan du företräda barnet i samband med begäran om registerutdrag gällande registrerade personuppgifter.

Mejla oss gärna om du har ytterligare frågor info@yin-yoga.se

Cookies ANVÄNDER VI DET?

Wisdom Works AB använder cookies, en liten textfil från vår webbserver som lagras i besökarens dator. Cookies används för att tillfälligt spara viss information (t ex för att man ska kunna vara inloggad), och för att personalisera delar av sajten.

Genom att ställa in din webbläsare på att acceptera cookies samtycker du till att Wisdom Works AB får använda cookies på det sätt som anges ovan.

Om du inte vill lagra cookies finns det flera sätt för dig att förhindra det:

  1. I din webbläsares inställningar kan du stoppa den från att lagra cookies. Tänk dock på att vissa sajter fungerar sämre utan cookies.
  2. Du kan rensa bort cookies från din hårddisk. Det gör dock att inställningar du gjort på vissa sajter inte längre finns kvar.
  3. Har du en nyare webbläsare har den ofta stöd för så kallad privat surfning eller inkognito-surfning. Det betyder att alla cookies rensas ut varje gång du stänger din webbläsare.