WORKSHOP KAYA #1 - Säte, höfter, lår & ländrygg

ONLINE
Datum 28/2 - 2023

WORKSHOP KAYA #1 - Säte, höfter, lår & ländrygg

Plats
ONLINE


Typ
Workshop


Datum
28/2
2023


Tider
18:00 - 20:30

Denna workshop ingår i vårens serie ”Kaya – Kroppens Visdom”, där vi utforskar de olika delarna av funktionell yinyoga och mindfulness kopplat till Kaya – Kroppen. 

Stress & Detox (trä-elementet utifråm TKM). Stress ur ett buddhistiskt perspektiv. Vi fördjupar oss i detta stora ämne. Vi undersöker känslor av ilska, irritation och frustration och ser hur dessa kan omvandlas till humor, glädje och sinnesjämvikt.

Yinyoga med Funktionell Approach. Denna workshop utgår ifrån Magdalenas nya bok ”Vila dig stark med yinyoga” och kapitlet Slow Stretch. Alla passen har utgång utifrån en funktionell approach.

Detta första tillfälle ägnas åt att komma åt stelhet i säte, höfter, lår & ländrygg, självklart får även andra delar sin utsträckning. 

Kroppen har hela tiden koll och vet om. Vet om vilka tankar och känslor som är närvarande. Spänningar, stress och motstånd i psyket skapar resultat i fascia, i kroppen. Att enbart genom resonerande och tankar komma åt avslappning tar tid. Att istället gå genom kroppen själv ger oss en genväg till vårt psyke, till mentalt lugn. Yinyoga lugnar vårt hela system genom de länge hållna positionerna. Vi kan vända på stress-spiralen med hjälp av mindfulness, en inbjudande attityd och yinyoga.  Under workshopen kommer vi att ligga/sitta i diverse yinyoga-positioner som öppnar upp kroppens stelheter och inte sällan möta smärtan men också avslappning i dessa. Spänningar lossnar, öppnas upp.

Varmt Välkommen till en spännande workshop!

Läs mer här om hur ditt online-deltagande går till och vad du bör tänka på. 

Du får passet på en PDF efteråt samt länk till den inspelade workshopen som kommer att vara giltig i två veckor efteråt.

Tid: 2 tim och 30 min.

Pris: 320 kr

OBS. ONLINE LIVE-STREAM EVENT VIA ZOOM – INFORMATION MED ZOOM-LÄNK SKICKAS DAGEN INNAN WORKSHOPEN TILL DEN EMAIL DU ANGIVIT. TITTA I SKRÄPKORGEN OM DU SAKNAR DEN ELLER HÖR AV DIG.