WORKSHOP- med boksignering

i Malmö
Datum 18/3 - 2023

WORKSHOP- med boksignering

Plats
Malmö


Typ
Workshop


Datum
18/3
2023


Tider
11.00 - 17.00

Styrka och kraft med yinyoga

Under denna sex-timmars workshop utgår vi från pass i Magdalenas nya bok ”Vila dig stark med yinyoga”. Här förenas alla delarna i yinyogan, de fem elementen och de olika delarna i mindfulness. Fokus är på de fem elementens som utgår från TKM (traditionell kinesisk medicin) olika delar, exempelvis kroppen, mat, karaktär och hur vi med hjälp av yin yogan balanserar alla delar i kropp och sinne. 

Njurar &Urinblåsa – Vatten-elementet. Rygg, hals, huvud och hjärna. Vi startar med att lugna, vila, komma åt stress i ryggen. Tillit och tilltro får åter komma upp. 

Lever & Gallblåsa – Trä elementet. Vi öppnar upp höfterna, insidan/baksidan av låren och sträcker ut mage, bröst och hals. Fokus är på detox och utrensning, vi låter allt komma upp till ytan och vilar sedan på djupet genom mjukare övningar och lugn meditation.

Mage och Mjälte – Jord elementet. Fokus på tarmar, mage som sätter fart på vår ämnesomsättning. Ryggen och axlarna får en utsträckning. 

Hjärta och Tarmar – Eld-elementet. Fokus är bröstkorgen, hjärtat. Vi ser hur vi kan hantera våra tankar av stress, oro och irritation. Vi lär oss att lugna sinnet genom att gå in i kroppen på djupet. Vi avslutar med Metta Bhavana, kärleksfull vänlighet-meditation. 

Genom yinyogans positioner och tack vare mindfulness-meditationen sjunker vi djupt in i avslappning och vila. Kroppen vet allt – och nu ska vi lyssna på vad den har att säga! 

Lördag 18 mars, kl 11.00 – 17.00

Pris 1100 kr för en dag. Dagen efter, den 19 mars håller Magdalena & Mats en restorative Yoga workshop. Priset för båda dagarna är 1900 kr.

Välkomna!