Modul 4 - Yinyoga & Restorative Yoga

Stockholm & Online
Datum 16/6 - 18/6 - 2023

Modul 4 - Yinyoga & Restorative Yoga

Plats
Stockholm & Online


Typ
Utbildning


Datum
16/6 - 18/6
2023


Tider
9:00 - 16:30 alla dagar.

Detta är en djupgående, fullspäckad kurs i hur man vilar sig i form – på riktigt! Vi går igenom olika restorative-positioner, vilar i dem, lär oss om stress och hur vi kan påverka och stärka vårt och våra elevers nervsystem. Detta är en magisk utbildning där du förs in i en annan värld, en värld av djup återhämtning och vila. Läs mer om kursen här. 

Kursen ges i hybridform, både på plats på Stockholms Kundaliniyogacenter, Reimersholme, Stockholm och Online via Zoom. Läs här om hur det går till.

Lärare: Magdalena Mecweld och Mats Nielsen. Under kursen har vi även minst fyra stycken assistenter.
Gästföreläsare: Legitimerad Naprapat Louise Olsson, från www.naprapatspecialisten.se

Detta får du efter avslutad utbildning:

  • Ett certifikat med de givna timmarna.
  • Ett rikt kompendium med fotografier på alla Restorative-positioner skrivet av Magdalena, som ett komplement till boken.
  • En privat Facebook-grupp där allt från kursen läggs upp, bilder på alla variationer av positionerna och deras uppställning, filmer och annat roligt. I denna grupp har du för alltid har tillgång till diskussion med deltagarna och lärarna.
  • Alla power-point presentationer mejlade till dig.
  • De filmade/inspelade passen och meditationerna skickade till dig efteråt.
  • Ett verktyg och livskunskap för livet.
  • Efter kursen kan du börja undervisa i yinyoga. Du kan även bygga på dina kunskaper mot ett fem-modulscertifikat 150 tim. genom att gå valfri modul med oss, den behöver alltså inte vara i kronologisk ordning. Du kan tex. gå mod 5, 1, 2, 3.

Pris: 4 520 kr (inkl moms 5 650 kr)