Yinyoga_Stor_Magdalena

Plats
FALUN


Typ
Workshop


Datum
24/2
2024


Tider
10.30 - 16.30

FALUN

Mota stress vid grinden med yinyoga & mindfulness WORKSHOP

Datum 24/2 - 2024

Varmt välkommen till sex härliga timmar med Magdalena och Mats. Vi utgår ifrån ”De Fyra grunderna i Mindfulness” (Sati Patthana Sutta) som är en av de äldsta buddhistiska suttorna vi känner till och grunden för all mindfulness-meditation. Dessa behandlar olika delar av den mänskliga existensen. Den första är kroppen och andetaget, den andra är känslan i kroppen, den tredje är sinnet (psyket) och den fjärde olika delar av Buddhas lära (tex hinder och hjälpmedel).

Hela workshopen ägnas helt åt att återställa balansen i kropp, hjärta och sinne, vi tränar oss på att öka vår mindfulness, närvaro och fokus. Vi undersöker hur vi på bästa sätt kan hantera vardagsstress och rastlöshet i sinne. Vi skapar trygghet i kroppen genom att sjunka djupt in i avslappning. För att detta ska kunna ske behöver vi öppna upp stelhet i höfter, i baksidan av lår, i nacken och axlar som inte sällan uppkommer av känslomässig och mental stress. Workshopen är anpassad till alla typer av kroppar, från nybörjare till avancerade.

Magdalena och Mats är mycket uppskattade och omtyckta lärare som förenar djup visdom med lättsam humor. 2012 kom Magdalenas bok “Vila dig i form med yinyoga” ut och blev en försäljningssuccé. Även appen med samma namn är mycket populär. 2022 kom uppföljaren ”Vila dig stark med yinyoga” och blev även den en försälningsucce.

Magdalena Mecweld har ägnat sig åt meditation och yoga sedan 1994. Hon började undervisa i Ashtanga Yoga 2003 men det är Yinyoga som sedan många år har blivit hennes signum. Mats Nielsen är förutom yogalärare även psykosyntesterapeut. Tillsammans leder de yinyoga-lärarutbildingar. Läs mer på www.yin-yoga.se

Praktisk information: Klä dig gärna bekvämt och ta med varmt extra plagg. På plats kommer du kunna köpa boken ”Vila dig stark med yinyoga” för 280 kronor. Lunchen kommer att vara 45 minuter och du kan ta med egen matsäck eller äta lunch på närliggande resturanger som Geshwornergården och Gjuthuset cafe.

Logi: Polhems B&B 15% rabatt vid deltagande under dagen. Kod får du vid anmälan.

Anmälan (senast 5/2) intill.

Investering: 1100 kr inklusive te och snacks. Information om hur du betalar får du när du anmäler dig. Obs: begränsat antal platser. Bokad plats är personlig och kan ej avbokas men överlämnas. Vid inställt evenemang återbetalas avgiften.

För mer info mejla: k.alsegard@hotmail.com
Arrangör: Kristina i samarbete med Soulroom och Studio Löfte yoga

Varmt innerligt välkommen, och känn dig bekväm med att dela till dina vänner.