Yinyoga_Stor_Magdalena

Plats
Stockholm & Online


Typ
Utbildning


Datum
22/3 - 24/3
2024


Tider
9:00 - 16:30 alla dagar.

Stockholm & Online

Modul 2 - Yinyoga & Mindfulness (med ACT)

Datum 22/3 - 24/3 - 2024

Detta är en djupgående kurs i hur man vilar sig stark – med hjälp av yinyoga och mindfulness-meditation. Vi går igenom olika meditationstekniker, lär oss om sinnet psyket, om stress och hur vi kan påverka och stärka vårt och våra elevers tillstånd av visdom, lugn och ro. Kursen innehåller mycket meditation, både sittande, stående och gående men framför allt i yinyoga-positionerna. Legitimerad psykolog Daniel Ek håller ett föredrag och övningar i ACT – Acceptance Commitment Therapy. Daniel är även författare till böckerna ”Tid att Leva” och ”Länge leve vänner” (Kultur & Natur).

Läs mer om kursen här. 

Kursen ges i hybridform, både på plats på Stockholms Kundaliniyogacenter, Reimersholme, Stockholm och Online via Zoom. Läs här om hur det går till.

Lärare: Magdalena Mecweld, Mats Nielsen och Daniel Ek. Under kursen har vi även flera assistenter.
Gästföreläsare: Daniel Ek 

Detta får du efter avslutad utbildning:

  • Ett certifikat med de givna timmarna.
  • Ett rikt kompendium med teoretiskt innehåll  på alla meditationer skrivet av Magdalena, som ett komplement till boken.
  • En privat Facebook-grupp där allt från kursen läggs upp, bilder på alla variationer av positionerna och deras uppställning, filmer och annat roligt. I denna grupp har du för alltid har tillgång till diskussion med deltagarna och lärarna.
  • Alla power-point presentationer mejlade till dig. Även Daniels.
  • De filmade/inspelade passen och meditationerna skickade till dig efteråt.
  • Ett verktyg och livskunskap för livet.
  • Efter kursen kan du börja undervisa i Yinyoga med mindfulness. Du kan även bygga på dina kunskaper mot ett fem-modulscertifikat 150 tim. genom att gå valfri modul med oss, den behöver alltså inte vara i kronologisk ordning. Du kan tex. gå mod 5, 1, 4, 3.

Pris: 4760 kr (inkl moms 5950  kr)