Retreat - Norge

i Finnskogtoppen, Norge
Datum 18/8 - 21/8 - 2022

Retreat - Norge

Plats
Finnskogtoppen, Norge


Typ
Workshop


Datum
18/8 - 21/8 - 2022


Tider

Välkommen till denna semitysta (delvis i tystnad) återhämtnings-retreat med Magdalena & Mats. Att bara vara, inte göra är vår träning och mål under dessa dagar. Kroppen har en egen speciell medvetenhet, den vet vad vi behöver, den känner av och känner in. På grund av samhällets krav och den stress och press det genererar lär sig de flesta att främst lita till sitt intellekt. Detta kan behövas ibland men inte på bekostnad av kroppens och hjärtats inneboende visdom. Stress, fysiska och psykiska spänningar och lidande är inte sällan resultatet. Kroppen och sinnena försöker kommunicera genom olika signaler men på grund av en allt snabbare livsföring har vi förlorat förmågan att höra. Nu återtar vi kroppens energi och kraft och lär oss att stilla alla sinnen. Vi lär oss åter att lyssna.

SPA-hotellet och natur-området

Finnskogtoppen är ett populärt SPA-hotell utanför Oslo beläget i vacker norsk natur. Här finns bubbelbad, bastu och bassäng. Naturen omringar oss med skog och sjö. Mellan sessionerna kommer vi kunna promenera, bada och njuta av detta varande. För den som önskar finns även behandlingar att boka.

Allt detta i kombination med fantastisk mat och den yinyoga och meditation vi kommer ägna oss åt är denna retreat en djup återhämtning för kropp och själ.

Yogan & Meditationen

Morgonens session startar med meditation av Mats för att sedan gå över i en yoga med Magdalena bestående av stående dynamiska övningar som övergår i skön yinyoga. Under eftermiddagens pass blir det ett härlig yinyoga som avslutas med mindfulness meditation.

Vi går även igenom grunderna i medveten närvaro, mindfulness, där Open Awareness-tekniken ger oss ytterligare verktyg att komma i kontakt med vårt hjärtats sanning. Magdalena och Mats använder sig av Buddhas filosofi (buddha-dharma) som är mer aktuell än någonsin.

Vi övar oss i att under hela helgen, även mellan yogasessionerna, vara medvetet närvarande i kroppen och i hjärtat. Vi får redskap och verktyg i hur vi kan lyssna på hjärtats och kroppens röst, den röst som många av oss har tystat.

Vi blir mer levande i vårt liv här och nu, vi återfår förmågan att leva fullt ut.

Pris:

Dubbelrum:.7250,- NOK per. pers
Enkelrum: 7850 Nok

Vistelsen är 18-21 augusti 2022 (4 dagar, 3 dagar) inkluderar helpension; rik frukost, fantastisk lunchbuffé och middagsbuffé, alla vanliga aktiviteter och faciliteter på hotellet såsom uppvärmd pool, bubbelpool, ångbastu och torr-bastu (öppen alla dagar) 07.00-23.00). Behandlingar kan beställas separat.

Läs mer här. 

Varmt välkommen till en transformerande retreat!