Söndags-Workshop 6 timmar

i Stockholm
Datum 3/5 - 2020

Plats: Stockholm | Typ: Workshop | Datum: 3/5 - 2020

Tider: 11.00 - 17.00, rast 40 min.

OBS! PGA rådande omständigheter gällande Corona viruset kommer workshopen att sändas online via Zoom. Kontakta lenas@atmajyoti.se för uppdatering.

Tema: Livets Matrix – en workshop om Moha (illusion) vs. verklighet. 

Yinyoga är en yogaform som inte bara låter oss sjunka in i sköna förnimmelser, under vissa positioner får vi även möta på motstånd och obekvämlighet. Genom att använda oss av Mindfulnesstekniken under tiden vi utför yinyoga ändras strukturen både i kroppen och i hjärnan. Vi vilar positionerna och över oss i att observera såväl behagliga som mindre behagliga förnimmelser i kroppen och sinnet med intresse och nyfikenhet och därmed utveckla distans och balans i sinnet. Detta tillvägagångssätt hjälper oss sedan i livet att hantera stress, motgångar och motstånd.

Under workshopen kommer vi att gå igenom hela kroppen, fokus kommer att vara på områden som för de flesta är stelast: höfter, baksida av lår, axlar, ljumskar och rygg. Under tiden kommer Magdalena att berätta om buddhismens grundkärna: Moha – illusionen som hindrar oss att se verkligheten som den är.  Mats kommer att leda oss igenom kortare sessioner av Mindfulness-meditation. Vipassana betyder bland annat ”att se klart” eller ”särskild insikt” och är målet med Mindfulness meditation.

Varmt Välkomna!

Datum: söndag den 3 maj 2020

Tid: 11.00 – 17.00, rast 40 min.

Pris: 1100 kr.

Anmälan nedan och andra frågor: kontakta lenas@atmajyoti.se