Söndags-Workshop 6 timmar

i Stockholm & Online
Datum 16/8 - 2020

Plats: Stockholm & Online | Typ: Workshop | Datum: 16/8 - 2020

Tider: 11.00 - 17.00, rast 40 min.

Tema: Livets Matrix – en workshop om Moha (illusion) vs. verklighet. 

Yinyoga är en yogaform som inte bara låter oss sjunka in i sköna förnimmelser, under vissa positioner får vi även möta på motstånd och obekvämlighet. Genom att använda oss av Mindfulnesstekniken under tiden vi utför yinyoga ändras strukturen både i kroppen och i hjärnan. Vi vilar positionerna och över oss i att observera såväl behagliga som mindre behagliga förnimmelser i kroppen och sinnet med intresse och nyfikenhet och därmed utveckla distans och balans i sinnet. Detta tillvägagångssätt hjälper oss sedan i livet att hantera stress, motgångar och motstånd och inte minst kriser och svåra trauman.

Under workshopen kommer vi att gå igenom hela kroppen, fokus kommer att vara på områden som för de flesta är stelast: höfter, baksida av lår, axlar, ljumskar och rygg. Under tiden kommer Magdalena att berätta om buddhismens grundkärna: Moha – illusionen som hindrar oss att se verkligheten som den är.  Mats kommer att leda oss igenom kortare sessioner av Mindfulness-meditation. Vipassana betyder bland annat ”att se klart” eller ”särskild insikt” och är målet med Mindfulness meditation.

På grund av Covid-19 har det fysiska deltagar-antalet kraftigt reducerats. Workshopen kommer också att sändas online (till samma pris). So en bonus kommer online-detagarna att få tillgång till den inspelade workshopen efteråt.

Varmt Välkomna!

Datum: söndag den 16 augusti 2020

Tid: 11.00 – 17.00, rast 40 min.

Pris: 1100 kr.

Anmälan nedan och andra frågor: kontakta info@atmajyoti.se