Yinyoga_Stor_Magdalena

Plats
Online


Typ
Workshop


Datum
20/8
2024


Tider
18-20.30

Online

Workshop: De Fem styrkorna #1: TILLIT- Saddha. Element: Vatten

Datum 20/8 - 2024

Välkommen till en unik serie workshops under hösten där vi kommer att fördjupa oss i ”De Fem Inre Super-styrkorna”, Indriyas, från buddhistisk filosofi, kombinerat med yinyoga utifrån TKM-läran samt mindfulness-meditation. Varje workshop är dedikerad till en av dessa fem styrkor/fem element och hålls online.

1. TILLITSaddha – tro, förtroende. TKM-fokus: Vatten-elementet.

I denna workshop fokuserar vi på Saddha – tillit, som främst handlar om att ha förtroende och tillit till våra egna förmågor och till den väg vi valt att följa, men även till att vi ibland är hållna av livet självt. Då Saddha utvecklas till en superkraft vågar vi lita till att livet för oss framåt utan att behöva kontrollera allt. Vi kommer även att utforska hur Saddha kan stärka vår andliga praktik och hur vi kan använda den för att övervinna tvivel och osäkerhet i den. Genom yinyoga och meditation skapar vi en djupare förbindelse med vårt inre jag och bygger en grund av tillit och självkänsla.

Fysiskt fokus: Baksida ben, rygg, knän, (ländrygg), hjärna och bröstkorg.

Varmt Välkommen,

Magdalena & Mats

Även om vi är online via Zoom har våra deltagare vittnat om att känslan är stark närvaro och närhet. Vi försöker att skapa en intim och varm atmosfär som når ut till dig var du än befinner dig. Workshoparna ger dig mest sammanhang att utföra som en serie men det går naturligtvis utmärkt att göra dem enskilt.

Tis 20 augusti, 18.00 – 20.30

Pris enstaka workshops: 330 kr inkl moms

Pris hela serien: 1490 kr inkl moms

Du erhåller hela den nedladdningsbara inspelade workshopen efteråt.