Yinyoga & Kärleksfull Vänlighet - inbjud mod, rädsla och frid till dans

i ONLINE
Datum 17/11 - 2021

Plats: ONLINE | Typ: Workshop | Datum: 17/11 - 2021

Tider: 18:00 - 20:30

Yinyoga lugnar vårt hela system genom de länge hållna positionerna. Rädsla och ångest är känslor vi ogärna känner och vi helst undviker. Ändå är de allmänna – alla levande varelser känner dem. Rädsla i sig är ofarlig och helt naturlig, det är ångesten, det tillhörande tillägget av dramatiserade destruktiva tankar (papancha), som kan vara skadliga för oss då de blir en vana. Vi kan vända på denna onda spiral med hjälp av mindfulness, kärleksfull vänlighet (Metta Bhavana) och yinyoga. Genom att istället ta reda på hur och var dessa känslor/tankar finns och genom att våga bjuda in dem och möta dem skapar vi utrymme för dem. På så sätt känner de sig välkomna och därför lugnas. Känslor av tillit, glädje och frid i hjärtat får åter plats då vi inbjuder dem alla till dans. Under workshopen kommer vi att ligga/sitta i diverse yinyoga-positioner som öppnar upp kroppens stelheter och inte sällan möta smärtan i dessa. Vi kommer genom kroppen att möta själen. Varmt Välkommen till en spännande workshop!

Läs mer här om hur ditt online-deltagande går till och vad du bör tänka på. VIKTIGT! Det är INTE möjligt att få ta del av den inspelade workshopen i efterhand. Tack för din förståelse. 

Tid: 2 tim och 30 min.

Pris: 320 kr

OBS. ONLINE LIVE-STREAM EVENT VIA ZOOM – INFORMATION MED ZOOM-LÄNK SKICKAS DAGEN INNAN WORKSHOPEN TILL DEN EMAIL DU ANGIVIT. TITTA I SKRÄPKORGEN OM DU SAKNAR DEN ELLER HÖR AV DIG. 

 

Kursinformation

Online deltagande