Avbokning, väntelista och ändring av kurstillfällen

– helt enkelt – vår policy!

Vi skulle vilja ge dig ett vidare perspektiv på hur anmälningar/avbokningar till våra kurser går till. Dessa har utvecklats under alla de år vi har hållit workshops och utbildningar. Våra kurser är mycket populära och blir snabbt fullbokade. Det skapas då en väntelista. Det kan då tyckas vara en enkel sak att avboka kursen, eftersom den är populär och dessutom har en väntelista. Vi får ibland mail med uttrycket ”jag avbokar och gör någon på väntelistan glad” eller ”på grund av väntelistan borde det inte vara något problem att fylla min plats” är resonemanget.

Av vår erfarenhet har vi funnit att det är mycket sällsynt att en annan person kan hoppa in på en utbildning inom kortare varsel än tex en vecka. Trots att vi har så kallad Stand By-lista. Även om man anmäler sig till väntelista har de flesta svårt att ta ledigt från jobb, beställa flyg och hotell inom denna korta tid före kurs-start. På grund av dessa omständigheter ber vi att du noggrant läser igenom våra villkor och verkligen bekräftar ditt godkännande innan du fortsätter till registreringen och betalningen.

Vi förstår att livets omständigheter är oförutsedda tex. med egna eller familjemedlemmars (eller husdjurs) sjukdomar, plötsliga olyckor med mera, men vi kan inte göra undantag från denna policy då det innebär flera dagars extra administrativt arbete för oss och en eventuell inkomstförlust. Just nu då Covid 19 pandemin härjar har vi dock mycket naturligtvis vidare förståelse. Mejla oss om du har frågor.

Vi är verkligen tacksamma för din förståelse!

Förhinder

Om du har fått förhinder (tex en akut sjukdom) och vill avboka: Kolla först med ditt försäkringsbolag om du kan få tillbaka pengar från både resa/kursavgift. Det brukar nämligen ingå i vanlig hem/reseförsäkring (tex. Folksams ”Resklar”). Återkom sedan med ett så kallat Beslutsbrev från ditt försäkringsbolag/kortbolag. Om du inte har försäkring, mejla oss enligt nedan avbokingsregler.

Varm hälsning, Magdalena och Mats

Betalningsvillkor

Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften garanterar dig en plats på kursen. Resterande belopp betalas via faktura/kort inom 30 dagar från anmälningsdatum. Om du hamnar på reservplats tas ingen anmälningsavgift ut.

Avbokningsregler

Anmälningsavgiften betalas ej åter oavsett när avbokning sker. Detta gäller även byte av kurstillfälle och modul. Resterande belopp betalas åter om avbokning sker senast 30 dagar innan kursstart. Om avbokning sker senare än 30 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg (detta gäller ej en familjemedlem eller husdjur). Alla avbokningar måste göras skriftligen till Wisdom Works AB via mail på info@yin-yoga.se (ej via sociala medier).

Om du avbokar kursen senare än en månad innan kursstart, och detta gäller särskilt veckan innan eller samma vecka som kursstart, har vi ofta ingen på väntelistan som kan ersätta dig. Du måste då på egen hand försöka sälja din plats (tex. på yinyoga-sidan på Facebook) eller kontakta ditt försäkringsbolag för att få tillbaka pengar.

Sjukdom/olycka

Vid sjukdom/olycka innan/under kursen kommer det inte att finnas möjlighet att ”ta igen den förlorade tiden” vid ett senare kurstillfälle. Du bör då kontakta ditt försäkringsbolag som oftast hjälper till med omkostnader (om du har rese-försäkring).

Som sagt – vi är mycket tacksamma för din förståelse!