Yinyogacenter

Yinyogacenter leder utbildningar och workshops i yinyoga & mindfulness.

Yinyogacenter

Välkommen till Yinyogacenter med Magdalena Mecweld & Mats Nielsen. Magdalena är författare till succéböckerna "Vila dig i form med yinyoga" & "Vila dig stark med yinyoga" och appen med samma namn. Hon är pionjären som höll den allra första yinyoga-utbildningen i Sverige, 2013. Två år därefter startades Wisdom Works där även henne partner Mats Nielsen fick en stor del i att arrangera och hålla i kurserna. Tillsammans bildar Magdalena och Mats Yinyogacenter, med visionen att sprida yogans och meditationens djupaste syfte – visdom, kärlek och fred.

Här hittar du yinyoga-utbildningar, workshops & många gratis yinyoga-videos, meditationer och mycket mer.

magdalena-mecweld

Magdalena Mecweld är journalisten och författaren till böckerna "Vila dig i form med yinyoga" och  "Vila dig stark med yinyoga" och skaparen och rösten som leder dig i appen "Vila dig i form". Magdalena är huvudläraren vid yinyogautbildningar och workshops. Guidas av hennes röst här.

Läs mer om Magdalena

mats-nielsen-2

Mats Nielsen är diplomerad psykosyntesterapeut (hösten2023) och det är även Mats som håller i meditationerna och en del av undervisningen under både workshops och yinyoga-utbildningarna. Mats är en dedikerad meditatör. Du kan även ledas av honom i de guidade meditationerna här.

Läs mer om Mats

Erik-Bergendahl

Erik har de senaste åren deltagit i, assisterat och även undervisat (föreläsning om anatomi) på Magdalena och Mats alla utbildningar. Erik håller yinyoga-utbildningarna i  Göteborg. Läs mer om honom och omdömen om han kurser här.

Läs mer om Erik

Bianca Mecweld

Bianca började yoga i samband med att hennes mamma Magdalena fann yogan i Thailand år 2000 men det dröjde tills hon var 18 år gammal som yogan blev en del av hennes liv. Bianca är vår administratör på sociala medier.

Läs mer om Bianca

gastlarare-collage

På varje utbildning ingår föreläsningar med våra kompetenta gästlärare; legitimerade naprapater Louise Olsson och Rebecca Carlowitz, akupunktör Jana Särman, och legitimerad psykolog Daniel Ek. Läs mer om våra gästlärare