M-M-skratt-1920-min

Yinyogacenter

Yinyogacenter leder återkommande utbildningar och workshops. Magdalena Mecweld höll år 2013 den allra första yinyoga-lärarutbildningen på svenska i Sverige. Två år därefter startades  Wisdom Works där även henne partner Mats Nielsen fick en stor del i att arrangera och hålla i kurserna. Tillsammans bildar Magdalena och Mats Yinyogacenter, med visionen att sprida yogans och meditationens djupaste syfte – visdom, kärlek och fred.

magdalena

Magdalena Mecweld är författaren, rösten och yoginin på bilderna i boken och appen "Vila dig i form..." och huvudläraren vid yinyoga-utbildingar och workshops. Du kan också ledas av henne i de guidade meditationerna och YouTube-filmerna på sidan.

Läs mer om Magdalena

Mats-Nielsen-2

Det är Mats Nielsen som håller i meditationerna och en del av undervisningen under både workshops och yinyoga-utbildningarna. Du kan även ledas av honom i de guidade meditationerna på hemsidan. Läs mer om Mats här.

Läs mer om Mats

Erik-Bergendahl

Erik har de senaste åren deltagit i, assisterat och även undervisat (föreläsning om anatomi) på Magdalena och Mats alla utbildningar. Erik håller yinyoga-utbildningarna i Nynäshamn, Piteå och Göteborg. Läs mer om honom och omdömen om han kurser här.

Läs mer om Erik

gastlarare-collage

På varje utbildning ingår föreläsningar med våra kompetenta gästlärare; legitimerade naprapater Louise Olsson och Rebecca Carlowitz, kinesisk läkare Jana Särman, stressforskare Ann Rudman och legitimerad psykolog Daniel Ek. Läs mer om dem här...

Läs mer om våra gästlärare