Yinyogacenter

Yinyogacenter leder utbildningar och workshops i yinyoga & mindfulness.

Yinyogacenter

Magdalena Mecweld höll år 2013 den allra första yinyoga-lärarutbildningen på svenska i Sverige. Två år därefter startades Wisdom Works där även henne partner Mats Nielsen fick en stor del i att arrangera och hålla i kurserna. Tillsammans bildar Magdalena och Mats Yinyogacenter, med visionen att sprida yogans och meditationens djupaste syfte – visdom, kärlek och fred.

magdalena-mecweld

Magdalena Mecweld är författaren, rösten och yoginin på bilderna i boken och appen "Vila dig i form med yinyoga" och huvudläraren vid yinyoga-utbildingar och workshops. Guidas av henne i meditationerna och yinyoga- filmerna här.

Läs mer om Magdalena

mats-nielsen-2

Det är Mats Nielsen som håller i meditationerna och en del av undervisningen under både workshops och yinyoga-utbildningarna. Du kan även ledas av honom i de guidade meditationerna på hemsidan. Läs mer om Mats här.

Läs mer om Mats

Erik-Bergendahl

Erik har de senaste åren deltagit i, assisterat och även undervisat (föreläsning om anatomi) på Magdalena och Mats alla utbildningar. Erik håller yinyoga-utbildningarna i Nynäshamn, Piteå och Göteborg. Läs mer om honom och omdömen om han kurser här.

Läs mer om Erik

Bianca Mecweld

Bianca började yoga i samband med att hennes mamma Magdalena fann yogan i Thailand år 2000 men det dröjde tills hon var 18 år gammal som yogan blev en del av hennes liv. Det blev Hatha, Vinyasa flow men främst Ashtanga.

Läs mer om Bianca

gastlarare-collage

På varje utbildning ingår föreläsningar med våra kompetenta gästlärare; legitimerade naprapater Louise Olsson och Rebecca Carlowitz, kinesisk läkare Jana Särman, stressforskare Ann Rudman och legitimerad psykolog Daniel Ek. Läs mer om dem här...

Läs mer om våra gästlärare