Gästlärare

För att kunna hålla en så pass hög kvalitet och professionell utformning som möjligt gästas vi under varje utbildning av olika gästlärare. Det är forskare, läkare, psykologer och naprapater som alla kontinuerligt uppdaterar kunskaper i sina respektive fält. Vi är mycket stolta över att kunna presentera Daniel, Jana, Louise, Rebecca och Ann. Läs mer om dem nedan.

daniel-ek

Daniel Ek

Daniel Ek är legitimerad psykolog och författare till boken ACT - Tid att leva. Tillsammans med Fredrik utbildar Daniel i ACT, Acceptence Comitment Therapy. Han är dessutom yogalärare och meditatör. Daniel håller föredrag och ger oss ACT-övningar under modul 2. Läs mer om Daniel här. 

Jana

Jana Särman

Jana Särman är kinesisk läkare och akupunktör med över 30 års erfarenhet i fältet. Jana har egen mottagning i Stockholm och undervisar även på Svenska Akupunktur Akademin. Under vår modul 3 håller Jana i den mesta av undervisningen. Läs mer om Jana här.

Louise_Ohlsson_Naprapat

Louise Olsson

Louise Olsson är legitimerad naprapat och yinyogalärare med egna mottagningar i Stockholm. Under vår modul 1, Yinyoga Grund, håller hon anatomiföreläsningen (turas om med Rebecca Carlowitz) och på vår modul 4, Restorative Yoga, pratar Louise om vad som händer i kroppen vid stress. Läs mer om henne här.

Rebecca

Rebecca Carlowitz

Rebecca Carlowitz är legitimerad naprapat och yogalärare i diverse yogaformer som även är lärare i anatomi på Axelssons Institut.  Under vår modul 1 turas hon om med Louise Olsson om att hålla i anatomiföreläsningen. Läs mer om Rebecca på hennes hemsida. 

Ann_porträtt

Ann Rudman

Ann Rudman (Docent vid KI, innehar PhD) är stressforskare på Karolinska Institutet. På vår modul 4, restorative yoga, pratar Ann om sin forskning om stress och utbrändhet och även om vad som händer i hjärnan vid stress. Läs mer om Ann här.