Bianca Mecweld

Bianca Mecweld

Bianca började yoga i samband med att hennes mamma Magdalena fann yogan i Thailand år 2000 men det dröjde tills hon var 18 år gammal innan yogan blev en del av hennes liv.  Det blev Hatha, Vinyasa flow men främst Ashtanga yoga.

När Magdalena fann yinyogan blev det naturligt att även Bianca gjorde det. Hon gick ofta, trots en hel del motstånd, på de klasser som Magdalena höll och började sakta också förstå att yinyogan kan hjälpa henne i det hektiska liv hon levde. Förutom yogan var styrketräning Biancas stora intresse. Sedan 2018 har Bianca utbildat sig i förutom alla Yinyogans moduler hos Magdalena och Mats, även genom att gå en 200 timmars Ashtanga/Vinyasa utbildning i Goa, Indien 2019 (Sampoorna).

Bianca undervisar i yinyoga och assisterar även ofta på Magdalenas och Mats yinyoga-utbildningar. Sedan några år tillbaka har även meditationen kommit in i henne liv.

Liksom många i hennes omgivning behöver hon lugnet som yin ger. Förutom sitt yogaliv har Bianca en fil.kand i Medie- och kommunikationsvetenskap från Södertörns Högskola och det är hon som har hand om Yinyogacenters sociala medier, bildmaterial, inlägg och annan marknadsföring.

Biancas andra stora passion i livet är hennes smycken som hon skulpterar för hand i silver och med ädelstenar. Bianca inspireras ofta av de fem elementen inom kinesisk medicin och implementerar ofta detta i sin smyckekonst. Du hittar smyckena här.

Bianca har bland annat undervisat på Yogashala Stockholm på Södermalm, www.yogashalastockholm.se,  och även på Samadhi Yoga i Gamla Stan www.samadhiyoga.se.

Är du intresserad av att yinyoga med Bianca? Mejla till henne på bianca@yin-yoga.se