Yinyoga App och böcker

Magdalenas bok "Vila dig i form med yinyoga" och den nya boken "Vila dig stark med yinyoga" finns att köpa på de flesta fysiska och digitala bokhandlar.

Nya boken - "Vila dig stark med yinyoga"

Magdalenas nya bok ”Vila dig stark med yinyoga” finns att köpa den på de flesta bokhandlar, Akademinbokhandeln, bokus och adlibris.

Innehåll i den nya boken

  • Nya positioner. Boken innehåller flera nya positioner, så som Bananasana, Jungfrun, Vingen mfl.
  • Variationer. Boken innehåller tydliga bilder på Magdalena och Mats och många variationer av positionerna. Draken och Sadeln vinner med 8 respektive 10 varianter
  • Pass. Magdalena har skapat många nya pass, en del har hennes elever önskat, till exempel pass för lymfan, klimakteriet, pass för fertilitet, ångest, muskelgrupper, sköldkörteln och många fler.
  • Alla meditationer är inspelade med Magdalenas röst och länkade till meditationerna i boken.
  • Tips för lärare. ”Vila dig stark med yinyoga” har en viktig del som saknas i de flesta andra yogaböcker. Vid varje ställning är det tex tips till lärare, vad man ska tänka, på, hur man ska göra med eleven i just denna ställning. Boken passar därmed utmärkt som studielitteratur då den innehåller tips och råd för att undervisa i yinyoga.
  • Kompatibel med appen. Du kan skapa ”mitt pass” och lägga i positionerna från den nya boken.
  • Magdalena delar med mig av sina nya tips, insikter gällande meditation och yogan.
  • Dikter. Mellan de vackra bilderna tagna på ett slott finns dikter och citat.

Plus mycket mer! Köp här!

"Appen Vila dig i form (sv) och Yin Yoga (eng). slide_Appen

Kostnad: 89 kr

Engångskostnad utan prenumerationer eller extra köp i appen.

Appen är mycket populär med hundratusentals nöjda användare!

Appen finns både på svenska och engelska och innehåller alla pass från Magdalenas första bok "Vila dig i form med yinyoga" med Magdalenas röst som guidar dig. Den har hjälp hudratusentals runtom världen. Appen är kompatibel med den nya boken.

Ladda ner den på App store här!

Just nu har vi fått veta att appen ej går att ladda ner på Google Play på nya telefoner. Tyvärr får vi ingen kontakt med tillverkaren på  LUX-publica. Testa gärna själv att ringa eller mejla Theodor Jikander på 070  - 7147540 eller på theodor@healo.app

Tack!

 

Storytel

På Storytel har Magdalena spelat in nya positionsbeskrivningar och lagt in nya pass. Boken går även att lyssna på Nextory, Bookbeat etc.. Här kan du lyssna på boken på Storytel. Under fliken Positioner finns alla bilder på positionerna och även en del variationer på dem.

Vill du testa Storytel GRATIS i 30 dagar? gå in via denna länk för att nyttja erbjudandet: https://hsl.ink/yinyogamagdalena

Alla frågor gällande appen bör mejlas till support@luxpublica.com

Finns både för Iphone och Smartphones