Yinyoga App och böcker

Magdalenas bok "Vila dig i form med yinyoga" och den nya boken "Vila dig stark med yinyoga" finns att köpa på de flesta fysiska och digitala bokhandlar. Information om appen finns nedan!

Nya boken - "Vila dig stark med yinyoga"

Magdalenas nya bok ”Vila dig stark med yinyoga” finns att köpa den på de flesta bokhandlar, Akademinbokhandeln, bokus och adlibris.

Innehåll i den nya boken

  • Nya positioner. Boken innehåller flera nya positioner, så som Bananasana, Jungfrun, Vingen mfl.
  • Variationer. Boken innehåller tydliga bilder på Magdalena och Mats och många variationer av positionerna. Draken och Sadeln vinner med 8 respektive 10 varianter
  • Pass. Magdalena har skapat många nya pass, en del har hennes elever önskat, till exempel pass för lymfan, klimakteriet, pass för fertilitet, ångest, muskelgrupper, sköldkörteln och många fler.
  • Alla meditationer är inspelade med Magdalenas röst och länkade till meditationerna i boken.
  • Tips för lärare. ”Vila dig stark med yinyoga” har en viktig del som saknas i de flesta andra yogaböcker. Vid varje ställning är det tex tips till lärare, vad man ska tänka, på, hur man ska göra med eleven i just denna ställning. Boken passar därmed utmärkt som studielitteratur då den innehåller tips och råd för att undervisa i yinyoga.
  • Kompatibel med appen. Du kan skapa ”mitt pass” och lägga i positionerna från den nya boken.
  • Magdalena delar med mig av sina nya tips, insikter gällande meditation och yogan.
  • Dikter. Mellan de vackra bilderna tagna på ett slott finns dikter och citat.

Plus mycket mer! Köp här!

 

ANGÅENDE Appen Vila dig i form (sv) och Yin Yoga (eng). slide_Appen

Storytel

På Storytel har Magdalena spelat in nya positionsbeskrivningar och lagt in nya pass. Boken går även att lyssna på Nextory, Bookbeat etc.. Här finns boken på Storytel.

Vill du testa Storytel GRATIS i 30 dagar? gå in via denna länk för att nyttja erbjudandet: https://hsl.ink/yinyogamagdalena

 

 

 

 

Appen "Vila dig form" med mig, Magdalena Mecweld, kan komma att försvinna om du uppdaterar din telefon. Tillverkaren LUX PUBLICA har sedan 2017 ”jobbat” på en uppdatering. Detta har inte skett. De svarar varken på telefonsamtal eller mail, inte ens från jurister. Vi är väldigt ledsna för detta. mejla gärna dem på support@luxpublica.com.
Tipset är att - om du har den- behåll den.

Vi håller i detta nu på att planera inför en ny app. Det skulle vara mkt behjälpligt om du ville hjälpa oss och svara på några frågor gällande en ny app. Här kan du göra detta.
TACK!

Mejla för ytterligare frågor till info@yin-yoga.se

Finns både för Iphone och Smartphones