Yinyoga App och böcker

Sommaren 2024 beräknas Magdalenas nya app vara klar! Läs mer nedan. Magdalenas bok "Vila dig i form med yinyoga" och den nya boken "Vila dig stark med yinyoga" finns att köpa på de flesta fysiska och digitala bokhandlar.

Nya boken - "Vila dig stark med yinyoga"

Magdalenas nya bok ”Vila dig stark med yinyoga” finns att köpa den på de flesta bokhandlar, Akademinbokhandeln, bokus och adlibris.

Innehåll i den nya boken

  • Nya positioner. Boken innehåller flera nya positioner, så som Bananasana, Jungfrun, Vingen mfl.
  • Variationer. Boken innehåller tydliga bilder på Magdalena och Mats och många variationer av positionerna. Draken och Sadeln vinner med 8 respektive 10 varianter
  • Pass. Magdalena har skapat många nya pass, en del har hennes elever önskat, till exempel pass för lymfan, klimakteriet, pass för fertilitet, ångest, muskelgrupper, sköldkörteln och många fler.
  • Alla meditationer är inspelade med Magdalenas röst och länkade till meditationerna i boken.
  • Tips för lärare. ”Vila dig stark med yinyoga” har en viktig del som saknas i de flesta andra yogaböcker. Vid varje ställning finns tips till lärare, vad man ska tänka, på, hur man ska göra med eleven i just denna ställning. Boken passar därmed utmärkt som studielitteratur då den innehåller tips och råd för att undervisa i yinyoga.
  • Kompatibel med den nya appen (beräknas bli klar i juli 2024, se nedad).
  • Magdalena delar med mig av sina nya tips och insikter gällande meditation och yogan.
  • Dikter. Mellan de vackra bilderna tagna på ett slott finns dikter och citat.

Plus mycket mer! Köp här!

NY YINYOGA-APP PÅ GÅNG!

Vi håller i detta nu på att skapa en ny app. Den kommer att innehålla allt som den gamla har plus mycket mer!

Mejla för ytterligare frågor till info@yin-yoga.se

OBS! Den gamla appen "Vila dig form" med mig, Magdalena kan komma att försvinna om du uppdaterar din telefon. Tillverkaren LUX PUBLICA har sedan 2017 ”jobbat” på en uppdatering. Detta har inte skett. De svarar varken på telefonsamtal eller mail, inte ens från jurister. Vi är väldigt ledsna för detta. mejla gärna dem på support@luxpublica.com.