Omdömen från våra utbildningar

Nedan kan du läsa några av de många omdömena vi får på våra utbildningar - både online och fysiska.

Välj vilka recensioner du vill se nedan

Visa alla
  • Visa alla
  • Modul 1
  • Modul 1 - Fysisk kurs
  • Modul 2
  • Modul 3
  • Modul 4
  • Modul 5
  • Vila dig stark med yinyoga

Underbar. Stilla. Nära. Ni är så duktiga och vägledde oss så proffsigt genom helgen

Anonym
Tillhör: Modul 1

Lärarna underbara, tiderna och passen toppen och jag satt med på online och det funkade superbra tyckte det var så skönt att få vara hemma och kände att lärarna hade så fin omsorg och såg oss alla även att vi var online.

Anette Book
Tillhör: Modul 1

Tusen tack för en fantastisk helg! Jag kom hem fulladdad och avslappnad. Det var med spänning och förväntan jag kom och jag blev inte besviken! All Mindfulness / yoga utbildning jag tidigare varit på har varit i MindfulnessCenters regi och jag har varit mkt nöjd med dem. Nu har jag hittat ytterligare en duktig kursleverentör och det är jag så glad för. Jag kommer med all sannolikhet att synas på flera kurser hos er och det längtar jag redan efter!!

Cecilia Delborn, yogalärare & mindfulnessinstruktör
Tillhör: Modul 2

Gick över förväntan bra och man upplevde iallafall gemenskapen även om det inte blir samma kontakt just med prat och fika och allt man som händer när man träffas i verkligheten.

Anonym
Tillhör: Modul 1

Bra blandning av teori och praktiska inslag. Varm och intim stämning trots online-formatet på kursen!

Anonym
Tillhör: Modul 1

Yinyoga är den yogan jag gillar mest, den är lätt att göra och samtidigt mycket effektiv. Magdalenas bok är både vacker och pedagogisk.

Agneta Sjödin, programledare och författare
Tillhör: Vila dig stark med yinyoga

Kursuppbyggnaden är en av de bästa jag varit med om. Jag tyckte om att du blandade teori med suggestioner ang. kroppen, medvetandet och andningen. Jag tycker också att det var bra att du tog in experter som en naprapat för anatomin och kinesisk läkare för meridianerna.

Elisabeth Erlandsson Kaufmann, Yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Otroligt proffsigt och en väldigt fin utbildning. Fick med med så mycket bra. Gillade allt med den! Väldigt bra lärare! Kändes så äkta. Lugn och nådde ut med sin kunskap på ett väldigt bra sätt. Fint att han också öppnade upp. Rebecca hade en tydlig och intressant presentation med lite humor med vilket gör det så mycket roligare som åhörare.

Anonym
Tillhör: Modul 5

Tycker ni är fantastiska som delar så mycket, att ni finns och att ni ger oss andra möjlighet att lära för att dela för en friskare och mer kärleksfylld värld. Väldigt tacksam och väldigt nyfiken på fler utbildningar!

Magdalena Lagerström
Tillhör: Modul 4

Som lärare tycker jag att du är underbar! Efter att ha gått på många kurser och träffat olika lärare så är du en av mina favoriter. För att du håller dig till temat, berättar det som dina elever kan ta nytta av och lära sig av, du har ett bra tonläge, det är behagligt för öronen och du är lugn för det mesta men absolut inte tråkig. Du är öppen, ÄKTA, jordnära som lärare och berättar inte för mycket om dig själv det som inte hör till kursen.

Katarina, Yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Otroligt bra, jag hade aldrig kunnat föreställa mig känslan av närhet framför en skärm men det blev magi! Topp betyg!

Louise
Tillhör: Modul 1

Helgen efter utbildningen höll jag en workshop om de olika elementen och fick användning av den rika kunskapen ni förmedlade. Jag använde mig av ljuden för organen och ställningarna i yinyoga. Det var toppen och alla uppskattade det mycket. Tack!

Sanna, yogalärare
Tillhör: Modul 3

Lärarna var helt fantastisk och även lokalen. Jag kände mig väl omhändertagen, sedd, respekterad och inkluderad.”

Åsa, PhD i biovetenskap, massör
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Tack för härliga, lärorika och supersköna dagar…är så innerligt glad över att jag stött på er i mitt liv hoppas på många fler möten.

Ulla Lindh, yogalärare
Tillhör: Modul 4

Boken är mjuk, elegant, lättläst och modern – med sina QR-koder som länkar till inlästa meditationer – och mycket luft på sidorna, vilket i sig ger en tydligt vilsam energi. Magdalena har lyckats fånga och formulera det inkännande, receptiva i yins mjukare form. Den energi som, utan att forcera, likt mjuka vågor bara väntar in och blir till vilsamt naturliga, läkande, stärkande aspekter av våra liv. Om det är någonting som världen behöver mer av, nu och framöver, så är det fler Yin-facetter i tillvaron. Här finns verkligen något för alla!

Göran Boll, grundare av Mediyoga
Tillhör: Vila dig stark med yinyoga

Mats förmedlade sin handledning på ett väldigt tryggt och avslappnat sätt. Han kändes alltigenom autentisk och vägledde oss deltagare på ett avslappnad och chosefritt sätt som gör vipassanameditationen lättillgänglig och “down to earth”. Daniel Eks föredragning var fantastiskt bra. Han lyckades med självdistans, humor och empati få med alla. Oerhört givande och insiktsfull kunskap som han överförde till oss. Det är ju en diversifierad samling deltagare, många med egen erfarenhet av att både kanske gå i terapi och själva arbeta inom liknande, närbesläktade eller t o m samma arbetsområde som han själv. Andra, som jag själv, har kanske mest bara en abstrakt uppfattning eller bygger uppfattningar mest på hörsägen. Att omfatta alla och göra det engagerande för samtliga är ingen liten bedrift! Yinyogan varvades fint med övriga delar av kursen. Ni lyckades få med så mycket utan att det blev forcerat och ni kompletterar varandra på ett otroligt sätt (det har ni säkert hört förut, men det tål att upprepas) All in all en mycket givande, ödmjukande och lärorik kurs!

Hanna Junwalius, Yogalärare och officer i Sveriges Försvarsmakt
Tillhör: Modul 2

Fantastisk, precis den person som jag behövde träffa inom yogavärlden just nu. Tydlig, kunnig, egen erfarenhet, öppensinnad, bjuder på egna tankar och inblickar om yogavärlden. Öppnar upp till variation och personligt växande.

Erik Bergendahls Modul 1

Anja
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Vilken härlig kurs! Kan fortfarande höra din härliga röst. Tackar ödmjukast. metta meditationen gick rakt in i hjärtat som var öppet och mottagligt. Underbar känsla! Tack!!

Kia Dock, Yogalärare
Tillhör: Modul 2

Utbildningens blandning mellan teori och praktik gjorde att det inte bara blev ”ord”. Teorin fick direkt kontakt med kroppen genom yoga och meditation, att vi genomgående ganska snabbt gick från teori till praktik, gjorde att teorin blev direkt användbar. Att varje dag avslutades med en yinklass, som vilade på det vi gått igenom under dagen, teoretiskt och praktisk, gör att kroppen fortfarande minns. Det ”sitter där”.

Anna-Frida Hellberg, yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Jag gillar, som med alla dina utbildningar att de är avslappnade och avslappnande. Kurshäftet är så himla bra. Informationen i den, bilder på positionerna och framförallt förslag på flöden. Det uppskattar jag verkligen.

Cecilia Olin, Yogalärare
Tillhör: Modul 4

Nu vet jag varför alla pekat på jag borde gå yinyoga-kursen med dig.

Katrin, yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs
Yinyoga_Magdalena_Sidovila