Omdömen från våra utbildningar

Nedan kan du läsa några av de många omdömena vi får på våra utbildningar - både online och fysiska.

Välj vilka recensioner du vill se nedan

Visa alla
  • Visa alla
  • Modul 1
  • Modul 1 - Fysisk kurs
  • Modul 2
  • Modul 3
  • Modul 4
  • Modul 5
  • Vila dig stark med yinyoga

Tack för en mycket lärorik och inspirerande kurs. Jag tycker det var ett bra upplägg och ni var strukturerade, höll schema och tider. Samt delade generöst med er av egna erfarenheter.

Eva Karlsdotter, yogalärare
Tillhör: Modul 3

Lugna och tydliga instruktioner. Användbar information före, under och efter modulen. Frågor bemöts med intresse och ni lyckas få en att känna sig sedd trots online-formatet. Vilken konst! Jag är van med Eriks pedagogiska förklaringar och sätt att instruera. Gillar honom massor och har nu även Mats och Magdalena som stora förebilder. Ann och Louise kompletterar er med sin breda kunskap. Varm kram från Gotland

Anette Hölttä
Tillhör: Modul 1

Kunskapen hos er alla tre är så inspirerande och givande. Blandningen av teori och praktik väl anpassad för oss som yinyogalärare. Redan dagen efter använde jag mina nya kunskaper i min yinyogaklass.

Katarina T
Tillhör: Modul 3

Bra, mer fokus fördjupat samt fördel att direkt kunna reflektera o vila i tanken få distans. Såklart saknar man den fysiska kontakten fast det övriga övervägde fördelen vilket samtidigt även skapade en plats hemma att korsa samt arbeta vidare med.

Anonym
Tillhör: Modul 1

Underbar. Stilla. Nära. Ni är så duktiga och vägledde oss så proffsigt genom helgen

Anonym
Tillhör: Modul 1

Fantastiska lärare, fint bemötande med ödmjukhet och värme! Utbildningen är fantastisk. Älskar er inställning, inte så mycket rätt och fel, mycket (det mesta) är tillåtet. Det finns så många vägar in till en yoga ställning, så mycket som man kan göra för att komma in i positionen. Tycker att ni var otroligt generösa med tips, tankar, upplägg etc. Tack

Elin Selin yogalärare och familjebehandlare
Tillhör: Modul 1

Otroligt proffsigt och en väldigt fin utbildning. Fick med med så mycket bra. Gillade allt med den! Väldigt bra lärare! Kändes så äkta. Lugn och nådde ut med sin kunskap på ett väldigt bra sätt. Fint att han också öppnade upp. Rebecca hade en tydlig och intressant presentation med lite humor med vilket gör det så mycket roligare som åhörare.

Anonym
Tillhör: Modul 5

Häftigt att man kan känna sådan närvaron med personer som sitter flera mil ifrån en. Tycker det var bra att kunna ta upp föreläsningarna på skärmen. Man såg tydligt och hängde med på ett annat sätt.

Anna Sara
Tillhör: Modul 1

Avslappnat! Det sociala på kurser är roligt, men också energikrävande. Tror jag hade mer energi att ta in kursinnehållet genom att vara hemma.

Anonym
Tillhör: Modul 1

Magdalena är så bra. Naturlig och lätt att lyssna på. Rak tydlig! Förklarar på ett roligt och lättsamt sätt. Ödmjuk och frågar gärna andra om deras åsikter.

Anna
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Magdalena är fantastisk! Glad, lätt, kunnig,inspirationsrik, stort hjärta! Mats är lite skönt fyrkantig och väldigt pedagogisk Tydlig och bra. Strikt. Kontrollerad. Mycket bra på att hålla meditationssittningar.

Kristina
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Alt var utrolig ”proffsigt”, fra faglig innhold, måten modulen var lagt opp med en perfekt balanse av teori, praksis og gruppearbeid og ikke minst dere herlige kursholdere. Kompendiet var utrolig bra laget, slik at jeg kan bruke det videre til å planlegge undervisning og repetere for meg selv. Magdalena, Mads og Rebecca var veldig behagelige og ikke minst kunnskapsrike og behjelpelige. Jeg ble rett og slett superinspirert.

Mariann
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Bra och informativt kompendium. Mycket bra material via FB och mejl. Ni förmedlar era erfarenheter och kunskaper på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Ni bjuder på er själva, både roliga och jobbiga erfarenheter. Det gör att att min resa känns lite lättare. Toppen!

Anya
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Jag känner att jag har landat i min roll som Yinyogalärare ännu mer. Jag har blivit bekräftad i det jag redan gör och kan samt att jag har fått nya tips och idéer som utvecklar mig och min undervisning.

Miroslava Koch Jelacic, yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Gillar att du verkligen har funderat och skaffat dig egna uppfattningar om yoga, meditation etc. Blir mycket trovärdigt.

Maja, yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Väldigt intressant och givande. Tog med kunskap om detta redan på måndagen då jag hade två yinyogagrupper

Maria Ekenstierna
Tillhör: Modul 5

Gillar verkligen att kunna göra kurser online – Man slipper att resa ifrån familjen, sparar pengar och allt känns väldigt effektivt. rekommenderas

Anonym
Tillhör: Modul 1

För mig var det superbra, eftersom jag fortfarande är sjukskriven pga utmattning. Jag upplevde inte att det var jobbigt utan jag kunde ligga/sitta på min matta när jag behövde. Blev inte så mycket intryck som om jag skulle åkt till Stockholm på utbildningen, det hade jag inte orkat med. Jag upplevde redan på lördag kväll att jag blev lugnare i mig själv. Ångesten har oxå blivit mycket mycket bättre, har faktiskt inte alls haft någon. Sååå tacksam för det.

Anette W
Tillhör: Modul 1

Uppskattade det mycket och kommer välja det framför live om det kommer fler moduler den vägen.

Anonym
Tillhör: Modul 1

Rebecca (som höll i anatomin) var så bra och rolig. Jag blev ett stort fan av henne! Jag blev även förvånad att få en anatomipresentation som var så inriktad på syftet med kursen, och inte alls generell. Väldigt inspirerande.

Ylva Maria Pavval, Yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Mats förmedlade sin handledning på ett väldigt tryggt och avslappnat sätt. Han kändes alltigenom autentisk och vägledde oss deltagare på ett avslappnad och chosefritt sätt som gör vipassanameditationen lättillgänglig och “down to earth”. Daniel Eks föredragning var fantastiskt bra. Han lyckades med självdistans, humor och empati få med alla. Oerhört givande och insiktsfull kunskap som han överförde till oss. Det är ju en diversifierad samling deltagare, många med egen erfarenhet av att både kanske gå i terapi och själva arbeta inom liknande, närbesläktade eller t o m samma arbetsområde som han själv. Andra, som jag själv, har kanske mest bara en abstrakt uppfattning eller bygger uppfattningar mest på hörsägen. Att omfatta alla och göra det engagerande för samtliga är ingen liten bedrift! Yinyogan varvades fint med övriga delar av kursen. Ni lyckades få med så mycket utan att det blev forcerat och ni kompletterar varandra på ett otroligt sätt (det har ni säkert hört förut, men det tål att upprepas) All in all en mycket givande, ödmjukande och lärorik kurs!

Hanna Junwalius, Yogalärare och officer i Sveriges Försvarsmakt
Tillhör: Modul 2
Yinyoga_Magdalena_Sidovila