Omdömen från våra utbildningar

Nedan kan du läsa några av de många omdömena vi får på våra utbildningar - både online och fysiska.

Välj vilka recensioner du vill se nedan

Visa alla
  • Visa alla
  • Modul 1
  • Modul 1 - Fysisk kurs
  • Modul 2
  • Modul 3
  • Modul 4
  • Modul 5
  • Vila dig stark med yinyoga

Ni var så sjukt pedagogiska. Härligt att gå en utbildning som känns LAGOM: inte för djupt, inte för mycket självutvecklande/privat, inte för mycket information, inte för mycket av något. Precis lagom i blandningen av teori och praktik. Och väldigt inspirerande att ha så många skickliga lärare och assistenter i samma rum. Amazing.

Ylva Maria Pavval, Yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Kursuppbyggnaden är en av de bästa jag varit med om. Jag tyckte om att du blandade teori med suggestioner ang. kroppen, medvetandet och andningen. Jag tycker också att det var bra att du tog in experter som en naprapat för anatomin och kinesisk läkare för meridianerna.

Elisabeth Erlandsson Kaufmann, Yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Jätte skönt, inte behöva resa, packa mm kunna lägga upp allt man ville ha eller hämta om det var ngt annat, detta kan ofta leda till stress

Anonym
Tillhör: Modul 1

Det gick över förväntan trots att vi ses via en skärm.

Marie Kindstedt-Stjärnström(specialpedagog)
Tillhör: Modul 1

Klokt och varmt med mycket kompetens och kunnande i botten. Humor, glädje och förmåga att se sig själv och dela med sig av detta gjorde utbildningen till en glädje att ta del av.

Kristina Spegel, Psykolog
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Som lärare tycker jag att du är underbar! Efter att ha gått på många kurser och träffat olika lärare så är du en av mina favoriter. För att du håller dig till temat, berättar det som dina elever kan ta nytta av och lära sig av, du har ett bra tonläge, det är behagligt för öronen och du är lugn för det mesta men absolut inte tråkig. Du är öppen, ÄKTA, jordnära som lärare och berättar inte för mycket om dig själv det som inte hör till kursen.

Katarina, Yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Som jag berättade trodde jag ju först att jag inte skulle gå denna modul då jag har en ACT-utbildning sen tidigare! MEN MEDITATIONEN-oj vilken Ny utmaning. Och jag upplevde verkligen att den var bra sammansatt med olika typer av meditation och i en dos som för mig var stark och bra. Mats guidning tyckte jag mycket om, både innehållsmässig och röstmässig. Jag har fått nya och mer kunskaper. Yinyogapassen på slutet av dagarna var bara njutbara. Och toppen med assistenterna- en varm hälsning till dom från mig.

Anette Hassel, leg coach & yogalärare
Tillhör: Modul 2

Gillar att du verkligen har funderat och skaffat dig egna uppfattningar om yoga, meditation etc. Blir mycket trovärdigt.

Maja, yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Som vanligt; ni är många som är med o kan gå runt – proffsigt o inger trygghet ? Sedan återkommer jag eftersom jag tycker om dig Magdalena, ditt sätt att undervisa o ge av dig själv.

Elisabet
Tillhör: Modul 3

Samtidigt som ni kan nå så många fler på detta sätt så var vi en lagom stor grupp! Vissa hördes och syntes mer än andra men så är det ju alltid i alla grupper! Ni kom igenom rutan på ett fantastiskt sätt

Anonym
Tillhör: Modul 1

Otroligt bra, jag hade aldrig kunnat föreställa mig känslan av närhet framför en skärm men det blev magi! Topp betyg!

Louise
Tillhör: Modul 1

Helgen efter utbildningen höll jag en workshop om de olika elementen och fick användning av den rika kunskapen ni förmedlade. Jag använde mig av ljuden för organen och ställningarna i yinyoga. Det var toppen och alla uppskattade det mycket. Tack!

Sanna, yogalärare
Tillhör: Modul 3

Mycket bättre än jag hade kunnat tro. Fantastiskt!

Anonym
Tillhör: Modul 1

Lärarnas kunskap, erfarenhet, bemötande, pedagogik, värme och andliga tilltal var fantastiskt att få ta del av och inspireras av. De var generösa, trovärdiga och levde det de lärde. Yogapassen var fantastiska och de texter som lästes och meditationerna som gavs var djupa och vackra och stilla.

Christina Johnsson
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Erik, som alltid bra på att förklara ganska komplexa saker inom anatomin. Rebecka också duktig på det. Jag är supernöjd.

Anette Hölttä
Tillhör: Modul 5

Väldigt skönt att vara hemma. Det var jättebra att kunna börja och sluta dagarna i hemmiljö. Att ta eget ansvar för att miljön runt omkring var lugn och upplagd för att kunna ta in allt är självklart. Blir det ännu ett upplägg via zoom så anmäler jag mej till modul två direkt!!Mycket bättre än jag hade kunnat tro. Fantastiskt!

L.C
Tillhör: Modul 1

Tack för en fantastisk kurs. Väldigt inspirerande. Jag gillar kombinationen av yoga och meditation. Jag som har mediterar utifrån zen i många år blir nu nyfiken på vipassana. Så tycker jag också om det ödmjuka förhållningssättet till andra former av yoga, det finns ju inte ett sätt som allenarådande för alla människor.

Ann Elina, yogalärare
Tillhör: Modul 2

Mycket bra! Då fick jag möjlighet att uppleva ett nytt ställe som jag aldrig varit på innan. Närhet till det mesta så den som gillar motion kan gå. Varför har jag aldrig varit i Nynäshamn innan är min rektion?

Erik Bergendahls Modul 1

Micke Karlsson
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Lärarna var helt fantastisk och även lokalen. Jag kände mig väl omhändertagen, sedd, respekterad och inkluderad.”

Åsa, PhD i biovetenskap, massör
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

En av dom bättre utbildningar jag varit på. Bra också att det inte blir ”gravallvarligt” glada skratt och humor är viktigt så ett stort tack till hela ”lärargänget” och även alla deltagare.

Anki H Lundberg, Yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Det var både och. En känsla av att det var skönt att slippa resan och bo på hotell. Toppen att kunna vara med familjen på kvällarna. Samtidigt hade det varit härlig att få vara i gruppen och meditera och yoga tillsammans. Vilket vi ändå gjorde?

Anonym
Tillhör: Modul 1
Yinyoga_Magdalena_Sidovila