Mats_Nielsen

Mats Nielsen

Mats Nielsen har sedan många år fördjupat sig i meditation (vipassana) med flera erkända lärare runt världen. Hans främsta inspiration kommer från Ajahn Sucitto, S.N Goenka, Gil Fronsdal, och Sayadaw U Tejaniya. Mats har även studerat klassisk Hatha yoga (Sampoorna Yoga, Indien) och har fördjupat sin kunskap med bland andra Norman Blair, Judith Laster, Bernie Clark och Petri Räisänen.

Mats har flera hundra så kallade Yoga Alliance credits från diverse utbildningar genom åren. Tillsammans med Magdalena undervisar han under yinyoga-utbildningarna där han främst håller i meditations-delen.
Precis som Magdalena åker även Mats på flera månaders egen meditations/yoga-övning och förkovring varje år.

Han sitter med i styrelsen (fn som ordförande) för Vipassanagruppen i Sverige och är delaktig i att bjuda in kompetenta meditations-lärare till Sverige.

Mats håller för närvarande på att avsluta en fyraårig utbildning till Psykosyntesterapeut på Psykosyntesakademin, Stockholm. Kontakta honom om du är intresserad av samtalsterapi då han nu tar emot klienter (mot sänkt avgift under studietiden) på mats@yin-yoga.se.

 

”Meditationen hjälper mig att skapa inre frid, att få distans till mina reaktioner, inte reagera impulsivt utan istället agera konstruktivt. Det är ett utmärkt verktyg att skapa fred utom mig, och att lära känna och omvandla de inre demonerna till vänner”.

- Mats Nielsen