Hälsosnack om Yinyoga & Fascia plus mycket mer!

Skärmavbild 2019-04-11 kl. 12.48.53

I det här avsnittet träffar jag Lotta och Victoria som har podden Hälsosnack. Jag berättar om hur jag är ett ”medicinskt mirakel” då jag läkte en svårare ryggskada med hjälp av yogan. Vi får höra min fantastiska berättelse om hur yogan hjälptemig, vi pratar om hur trauman och smärta sätter sig i kroppen och hur man kan använda yogan till att möta svåra känslor. Sen pratar vi om det otroligt spännande organet fascian, ett länge bortglömt, men ack så viktig del av vår kropp. Vi får en massa tips på hur vi kan ta hand om vår fascia för att bland annat minska inflammation och öka cirkulationen i vår kropp. LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

I avsnittet nämns Helene Langevins forskning om kopplingen mellan yoga, stretchning och bröstcancer. Läs mer här: oshercenter.org/2018/05/24/stretching-reduces-tumor-growth-in-a-mouse-breast-cancer-model/Här hittar du mer information om Magdalena och hennes kurser mm: yin-yoga.se

”Magdalena har även en fantastisk yoga-app med flera olika yogapass och övningar som man kan kombinera som man vill. Nu har 5 st lyssnare möjligheten att vinna varsin gratis nedladdning av appen. All information om tävlingen kommer i vårt nästa nyhetsbrev. Anmäl dig på vitalista.se”

Posted in