Workshop Kaya #3

Lärare: Magdalena & Mats
Pris: 320kr

_DSC0005

Denna workshop ingår i vårens serie ”Kaya – Kroppens Visdom”, där vi utforskar de olika delarna av funktionell yinyoga och mindfulness kopplat till Kaya – Kroppen. 

Vilja &Kraft (Vatten-elementet enl TKM). Vi fokuserar på att omvandla vår styrka till en mjuk vilja som skapar vår framtid enligt vår innersta önskan. Tillit och förtröstan är resultatet. Våga lita till naturen, till livet. Våga släppa kontrollen och vila i tilliten.

Yinyoga med Funktionell Approach. Denna workshop utgår ifrån Magdalenas nya bok ”Vila dig stark med yinyoga” och kapitlet Slow Stretch. Alla passen har utgång utifrån en funktionell approach.

Detta tredje tillfälle ägnas åt att komma åt stelhet i lårens baksida, rygg, nacke & axlar,  självklart får även andra delar sin utsträckning. 

Kroppen har hela tiden koll och vet om. Vet om vilka tankar och känslor som är närvarande. Spänningar, stress och motstånd i psyket skapar resultat i fascia, i kroppen. Att enbart genom resonerande och tankar komma åt avslappning tar tid. Att istället gå genom kroppen själv ger oss en genväg till vårt psyke, till mentalt lugn. Yinyoga lugnar vårt hela system genom de länge hållna positionerna. Vi kan vända på stress-spiralen med hjälp av mindfulness, en inbjudande attityd och yinyoga.  Under workshopen kommer vi att ligga/sitta i diverse yinyoga-positioner som öppnar upp kroppens stelheter och inte sällan möta smärtan men också avslappning i dessa. Spänningar lossnar, öppnas upp.

Lärare: Magdalena & Mats
Pris: 320kr