Workshop, Yinyoga & Kaya #4- Lår, mage, bröst, nacke, axlar


Pris: 320kr

_DSC0181

Denna workshop ingår i vårens serie ”Kaya – Kroppens Visdom”, där vi utforskar de olika delarna av funktionell yinyoga och mindfulness kopplat till Kaya – Kroppen. 

Detta tillfälle fokuserar vi på kroppens framsida, den del som till följd av ökat skärmanvändande är stelare och instängd och blockerar hela vår hela livskraft. Den framåtlutande hållningen påverkar vår andning som blir ytlig. Detta i sin tur påverkar vår fascia, vår hållning, muskulatur och ja, hela vår varelse med känslor och tankar. Vi blir tröttare, får mindre energi, som i sin tur påverkar våra dagliga val, som så klart leder till större mer avgörande livsval. Med hjälp av yinyogan ändrar vi flödet, öppnar upp och befriar energin. Vi utgår från min bok “Vila dig stark med yinyoga” och den funktionella approachen och kommer åt stela lårmuskler, magen, bröstkorgen, diafragman, nacken och automatiskt hela ryggraden, framför allt länden. Du känner dig jordad, grundad, öppen och tillfreds efteråt!

Yinyoga med Funktionell Approach. Denna workshop utgår ifrån Magdalenas nya bok ”Vila dig stark med yinyoga” och kapitlet Slow Stretch. Alla passen har utgång utifrån en funktionell approach.

Kroppen har hela tiden koll och vet om. Vet om vilka tankar och känslor som är närvarande. Spänningar, stress och motstånd i psyket skapar resultat i fascia, i kroppen. Att enbart genom resonerande och tankar komma åt avslappning tar tid. Att istället gå genom kroppen själv ger oss en genväg till vårt psyke, till mentalt lugn. Yinyoga lugnar vårt hela system genom de länge hållna positionerna. Vi kan vända på stress-spiralen med hjälp av mindfulness, en inbjudande attityd och yinyoga.  Under workshopen kommer vi att ligga/sitta i diverse yinyoga-positioner som öppnar upp kroppens stelheter och inte sällan möta smärtan men också avslappning i dessa. Spänningar lossnar, öppnas upp.

Varmt Välkommen till en spännande workshop!

Magdalena & Mats


Pris: 320kr