Yinyoga & MUDITA – Kärleksfull medglädje

Lärare: Magdalena & Mats
Pris: 320 kr

MM säl:sfinx

Välkommen till vår 2,5-timmars ONLINE-workshop där vi förenar de lugnande elementen av yinyoga med den kärleksfulla närvaron i MUDITA-meditation – Glädje/medglädje-meditation. Detta är en unik möjlighet att fördjupa din yoga och utforska det fridfulla samspelet mellan kropp och sinne. Mudita är inte bara en kvalitet som förstärks i meditationen, utan kan och bör användas i vardagen, i livet. Att glädjas åt sina och andras framgångar och glädje har en fantastisk effekt på kropp och psyke. Ja på hela livet! Lär dig att omfamna andras och din egen lycka utan avundsjuka (eller skuld) och skapa en atmosfär av positivitet och stöttning.

Vi inleder med en kort introduktion till både yinyoga och Mudita. Vi gör positioner som kommer åt de djupa bindvävslagren och öppnar upp kroppens energikanaler.  Detta skapar utrymme för inre reflektion och medveten närvaro i Mudhita-sfären. Genom att tillåta kroppen att sjunka djupt in i varje position, skapar vi en känsla av stillhet och närvaro som tillför inre balans. Fokus är på framsida av lår, mage, ryggrad, hals, nacke och fötter.

Genom Magdalena och Mats guidning och genom tyst reflektion kommer du att uppleva en öppning av hjärtat och en ökad medvetenhet om ditt emotionella tillstånd.

Ingen erfarenhet krävs, och workshopen är öppen för alla nivåer.

Lärare: Magdalena & Mats
Pris: 320 kr