Yinyoga_Stor_Magdalena

Plats
Online


Typ
Workshop


Datum
26/11
2024


Tider
18-20.30

Online

Workshop De Fem Styrkorna #5: VISDOM - Pañña. Element: Eld

Datum 26/11 - 2024

Välkommen till en unik serie workshops under hösten där vi kommer att fördjupa oss i ”De Fem Inre Super-styrkorna” (Indriyas) från buddhistisk filosofi, kombinerat med yinyoga utifrån TKM-läran samt mindfulness-meditation. Varje workshop är dedikerad till en av dessa fem styrkor/fem element och hålls online.

5. VISDOM. Pañña – urskillningsförmåga, intuition, klokhet.

Visdom är den sista styrkan och innebär insikt och förståelse av verklighetens sanna natur. Genom visdom vet vi intuitivt vad vi ska satsa på och vad som bör släppas. Både i tankar, känslor men också i andra praktiska spörsmål. I denna workshop kommer vi att utforska hur vi kan utveckla visdom genom reflektion och kontemplation. Yinyogan hjälper oss att skapa en stilla och klar plattform för insikt, medan meditationen kommer att fokusera på att kultivera djupare förståelse och insikter om oss själva och världen omkring oss.

Fysiskt fokus: Hela kroppen med fokus på bröstet, hjärtat, hjärtsäck, fascia, vår inre kropp. 

TKM-fokus: Eld-elementet. 

Varmt Välkommen,

Magdalena & Mats

Även om vi är online via Zoom har våra deltagare vittnat om att känslan är stark närvaro och närhet. Vi försöker att skapa en intim och varm atmosfär som når ut till dig var du än befinner dig. Workshoparna ger dig mest sammanhang att utföra som en serie men det går naturligtvis utmärkt att göra dem enskilt.

26 november, 18.00 – 20.30

Pris enstaka workshops: 330 kr inkl moms

Pris hela serien: 1490 kr inkl moms

Du erhåller hela den nedladdningsbara inspelade workshopen efteråt.