Yinyoga_Stor_Magdalena

Plats
Online


Typ
Workshop


Datum
18/9
2024


Tider
18-20.30

Online

Workshop De Fem Styrkorna #2: KRAFT- Virya. Element: Trä

Datum 18/9 - 2024

Välkommen till en unik serie workshops under hösten där vi kommer att fördjupa oss i ”De Fem Inre Super-styrkorna” (Indriyas) från buddhistisk filosofi, kombinerat med yinyoga utifrån TKM-läran samt mindfulness-meditation. Varje workshop är dedikerad till en av dessa fem styrkor/fem element och hålls online. Under workshopen gör vi yinyoga utifrån ett av de fem elementen.

2. KRAFT. Viriya – energi, disciplin. TKM-fokus: TRÄ

Energi är nästa superstyrka, och denna handlar om att odla och upprätthålla en uthållig ansträngning och engagemang i både vår andliga praktik och i vårt dagliga liv. Virya hjälper oss att hitta energin inom oss att faktiskt göra det som är bra för oss och det som för oss framåt och släppa det som inte tjänar oss längre. Denna workshop kommer att hjälpa dig att hitta balansen mellan aktivitet och vila, och att kanalisera din energi på ett konstruktivt sätt. Yinyogan kommer att hjälpa till att frigöra spänningar och ge plats för vitalitet, medan meditationen fokuserar på att uppmärksamma och styra din energi dit du bestämmer.

Fysiskt fokus: Sidan av kroppen (även halsen/käkar), höfter, halsmuskler, ljumskar, säte.

Workshoparna ger dig mest sammanhang att utföra som en serie men det går naturligtvis utmärkt att göra dem enskilt.

Även om vi är online via Zoom har våra deltagare vittnat om att känslan är stark närvaro och närhet. Vi försöker att skapa en intim och varm atmosfär som når ut till dig var du än befinner dig.

Ons 18 september, 18.00 – 20.30

Pris enstaka workshops: 330 kr inkl moms

Pris hela serien: 1490 kr inkl moms

Du erhåller hela den nedladdningsbara inspelade workshopen efteråt.