Yinyoga_Stor_Magdalena

Plats
Online


Typ
Workshop


Datum
06/11
2024


Tider
18-20.30

Online

Workshop: De Fem Styrkorna #4: FOKUS - Samadhi. Element: Jord

Datum 06/11 - 2024

Välkommen till en unik serie workshops under hösten där vi kommer att fördjupa oss i ”De Fem Inre Super-styrkorna” . Indriyas, från buddhistisk filosofi, kombinerat med yinyoga utifrån TKM-läran samt mindfulness-meditation. Varje workshop är dedikerad till en av dessa fem styrkor/fem element och hålls online via Zoom.

4. FOKUS. Samadhi. Koncentration – stabilitet, grund. TKM-fokus: Jord-elementet.

Koncentration handlar om att samla sinnet och uppnå djup fokusering utan att bli distraherad. Denna workshop kommer att guida dig genom tekniker för att utveckla en stadig och orubblig koncentration. Vi är splittrade och distraherade mest hela tiden men nu för vi energin. Vi samlar, jordar och grundar oss.

Yinyogan kommer att hjälpa till att stilla kroppen och sinnet, och meditationen kommer att leda dig igenom övningarna för att fokusera ditt sinne och uppnå en djupare meditationsupplevelse.

Fysiskt fokus: Mage, tarmar, mjälte, framsida lår. 

Varmt Välkommen!

Magdalena & Mats

Även om vi är online via Zoom har våra deltagare vittnat om att känslan är stark närvaro och närhet. Vi försöker att skapa en intim och varm atmosfär som når ut till dig var du än befinner dig. Workshoparna ger dig mest sammanhang att utföra som en serie men det går naturligtvis utmärkt att göra dem enskilt.

Ons 6 november, 18.00 – 20.30

Pris enstaka workshops: 330 kr inkl moms

Pris hela serien: 1490 kr inkl moms

Du erhåller hela den nedladdningsbara inspelade workshopen efteråt.