Omdömen från våra utbildningar

Nedan kan du läsa några av de många omdömena vi får på våra utbildningar - både online och fysiska.

Välj vilka recensioner du vill se nedan

Visa alla
  • Visa alla
  • Modul 1
  • Modul 1 - Fysisk kurs
  • Modul 2
  • Modul 3
  • Modul 4
  • Modul 5
  • Vila dig stark med yinyoga

Jätte skönt, inte behöva resa, packa mm kunna lägga upp allt man ville ha eller hämta om det var ngt annat, detta kan ofta leda till stress

Anonym
Tillhör: Modul 1

Tycker ni är fantastiska som delar så mycket, att ni finns och att ni ger oss andra möjlighet att lära för att dela för en friskare och mer kärleksfylld värld. Väldigt tacksam och väldigt nyfiken på fler utbildningar!

Magdalena Lagerström
Tillhör: Modul 4

Mycket bra! Då fick jag möjlighet att uppleva ett nytt ställe som jag aldrig varit på innan. Närhet till det mesta så den som gillar motion kan gå. Varför har jag aldrig varit i Nynäshamn innan är min rektion?

Erik Bergendahls Modul 1

Micke Karlsson
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Lärarna var mycket bra och det kändes som man blev väl mottagen och omhändertagen.

Helena Hedin
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Som vanligt; ni är många som är med o kan gå runt – proffsigt o inger trygghet ? Sedan återkommer jag eftersom jag tycker om dig Magdalena, ditt sätt att undervisa o ge av dig själv.

Elisabet
Tillhör: Modul 3

Tack för fantastiska dagar hos er och tillsammans med likasinnade. Fått så många svar och ännu fler frågor, så allt är som det ska. Tack för att ni delar med er av er kunskap och visdom så att vi kan berika oss själva och sprida vidare till både när och fjärran. Stort tack för allt material som är guld värt.

Marie, yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Mycket bättre än jag hade kunnat tro. Fantastiskt!

Anonym
Tillhör: Modul 1

Både innehåll och upplägg. Bemötande, organisation, lokal, allt var bra!

Lise-Lotte Johansson, Utbildare och Yogaledare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Tack för en mycket lärorik och inspirerande kurs. Jag tycker det var ett bra upplägg och ni var strukturerade, höll schema och tider. Samt delade generöst med er av egna erfarenheter.

Eva Karlsdotter, yogalärare
Tillhör: Modul 3

Efter helgen känns det som att jag bara vill ägna mig åt Restorative, både för min egen skull och för andra. Det gav så mycket att vila kroppen så fullständigt och den upplevelsen vill jag dela med mig.

Carina Tunner, yogalärare
Tillhör: Modul 4

Kursen sitter fortfarande kvar i kroppen som en ljuvlig, inspirerande vårvind… Jag gillar ditt opretentiösa och ödmjuka sätt att undervisa! Jag uppskattar att tiderna hålls. Inspirerande också att ta in externa föreläsarna.

Marianne Sundell, yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Att få möta Magdalena efter 3 års utövande av appen och undervisande av andra. Gillar dej skarp, du är tillåtande, ödmjuk, kunnig. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna kursen. Allt var bra! Anledningen att jag valde just yinyoga med dej Magdalena, är att allt är ok. Det är inte strikt, allt är ok, så befriande. TACK!!!

Anette Hellichius, narkossjuksköterska, vårdlärare, yogainstruktör och fritidsdykare.
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Tusen tack för fantastiska dagar! Så himla bra, mycket lärorikt bra o pedagogiskt delgett – tackar allra ödmjukast för allt jag fått lära mig! Jag tror jag är kär 😉 Håller på att starta eget företag… så nya dörrar öppnas med nya möjligheter. Jag känner mig fortfarande helt lycklig när jag tänker tillbaka på de fyra dagarna 🙂 <3

Git Hansson, yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Kunskapen, inspirationen, glädjen, humorn, insikten om att det går att lära ut fastän jag inte kan gå fullt ut i positionerna pga att vi är olika…benstomme mm. Ni Är fantastiskt bra som lärare och hela gruppen var helt underbar!

Lena
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Upplägget i sin helhet fungerade väldigt bra och jag var glatt överraskad över mitt gillande att göra kursen on-line. Toppen med genomgång av tekniken innan kursstart, vilket skapade ett lugn. Ni som ledare kompletterar varandra och alla har ett mycket sympatiskt och proffsigt bemötande. Bra blandning av föreläsningar och praktiska övningar. Jättebra föreläsningar som gav mer kött på benen, för yin-yogans vinster. För mig, som inte var i toppform, var det så bra att kunna göra kursen hemma och dessutom tyckte jag mycket om att just vara hemma. Intensivt, men som sagt, allt innehåll höll klass. Älskade de olika passen och meditationerna ni bjöd på. ”Sagopasset” var magiskt! Jag kommer gärna åter i en annan modul, när tillfälle dyker upp. Med varm hälsning

Annki
Tillhör: Modul 1

Som jag berättade trodde jag ju först att jag inte skulle gå denna modul då jag har en ACT-utbildning sen tidigare! MEN MEDITATIONEN-oj vilken Ny utmaning. Och jag upplevde verkligen att den var bra sammansatt med olika typer av meditation och i en dos som för mig var stark och bra. Mats guidning tyckte jag mycket om, både innehållsmässig och röstmässig. Jag har fått nya och mer kunskaper. Yinyogapassen på slutet av dagarna var bara njutbara. Och toppen med assistenterna- en varm hälsning till dom från mig.

Anette Hassel, leg coach & yogalärare
Tillhör: Modul 2

Ni är alla väldigt kunniga och har förmågan att förmedla kunskapen på ett pedagogiskt sätt. Ni har en superfin närvaro, ni höll er noga till tidsramarna för att få med allt under helgen, ändå fanns det luft och utrymme. Bra med teori på fm och praktik på em. Jag kände mig aldrig korvstoppat utan upplägget var gjort för att kunna smältas.

Ehlin Mellegård
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Gillar att du verkligen har funderat och skaffat dig egna uppfattningar om yoga, meditation etc. Blir mycket trovärdigt.

Maja, yogalärare
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Det var väldigt bekvämt, lugnt och lättare att gå in i sig själv och reflektera. Bara jag och mina tankar.

Anonym
Tillhör: Modul 1

Lärarna var helt fantastisk och även lokalen. Jag kände mig väl omhändertagen, sedd, respekterad och inkluderad.”

Åsa, PhD i biovetenskap, massör
Tillhör: Modul 1 - Fysisk kurs

Alle dere som var med å holde dette kurset var herlige mennesker med en veldig fin kombinasjon av kunnskap og medmenneskelighet. Jeg fikk mye ny kunnskap, men jeg fikk også oppleve noen gode rollemodeller som gjør veien videre både trygg og spennende. Dere klarte fint å være nære til tross for at alt var online.

Ingvild
Tillhör: Modul 1
Yinyoga_Magdalena_Sidovila