Kravet att manifestera rätt…

408866626_18399124483067154_3437182398411658795_n
Att tro att man själv skapar/manifesterar sitt liv kan kännas fint. Under många år levde jag själv efter den principen. Tills jag blev allvarligt sjuk i Graves sjukdom (autoimmun sköldkörtelsjukdom). Jag fick en känsla av det var mitt fel. Att jag så att säga ”manifesterat” fel, ätit fel, tänkt fel etc..
Det blev hårt och elakt. Skuld och skam. En ensamhet i allt det hemska.
En del välmenande vänner spädde på känslan genom att ge tips och ”goda” råd. Om jag bara åt rätt, tänkte rätt och fixade energierna skulle jag bli frisk…Jag blev bara sämre. Till slut valde jag att äta cellgifter under 2 års tid men också ändra på mycket i mitt liv. Jag slutade röka, dricka alkohol, fann yinyogan, började i psykoterapi och började meditera dagligen.
Efter cellgifts-behandlingen blev jag friskförklarad och har sedan dess (2006) inte haft problem med sköldkörteln.
Men- hade jag inte blivit frisk hade mitt liv troligtvis blivit okej ändå. Jag hade opererat bort körteln och sedan ätit levaxin och levt mitt liv som så många i världen gör.
Sjukdom kommer och går och är en del av livet. Döden finns nära hela tiden.
Det är den kärleksfulla ❤️attityden gentemot oss själva som är av vikt.
Allt hänger inte på mig och hur väl jag manifesterar, önskar eller vill. Vad jag äter dricker eller liknande. Det kan hjälpa – ibland..men det är inte allt.
Gener, slump och så många andra komponenter i detta universum bidrar också.
Så kom ihåg att vara snäll mot dig själv, ödmjuk, våga vara svag och förvirrad – omfamna alla sidor! Släpp prestationen i att vara så jäkla lycklig, lyckad och frisk.
Själv väljer jag bort tvärsäkerheten.
För livet är ett mysterium. Ja, jag planerar och har mål i livet, men jag fokuserar snarare på att skapa förutsättningar i nuet för att ”nå” dessa. Sen överlämnar jag resten till livet…det blir som det blir…
Vi vet faktiskt inte särskilt mycket…
”Jag vet inte” är därför mitt mantra för i år!❤️
Kram Magdalena
Posted in