Den nya Yinyoga-appen är på gång!

Start
Nu är vi igång med vår nya yinyoga-app! Det är sååå spännande! Vi vet inte riktigt angående namnet än…
Yinyoga-appen – Vila dig stark eller tvärtom.
Bilden du ser är endast en skiss (lovade formgivaren att skriva det). Formen kommer att finslipas och fixas till. Vi hoppas att den kommer att bli vacker och generera lugn och frid.
Nästa vecka har vi möte igen där vi ska se hur allt kommer att klaffa. Vi håller i detta nu på att spela in guidningar med min och Mats röst. Appen beräknas bli klar till i juli/augusti, men vi får se…Hoppas!
Här är innehållet:
🩷 Massa yinyogapass och nya meditationer, nya och gamla populära klassiker från den tidigare appen Vila dig i form.
💜 Hitta pass och meditationer som passar ditt behov av tröst, sömn, glädje, kinesisk medicin, muskel-stretch, energi, grundning och lugn med mera. Sortera efter olika kroppsliga behov, tid och nivå.
❤️ Min röst guidar dig i yinyogan. Välj mellan ”mycket guidning”, ”lite guidning” eller ”tystnad med endast gong” för en mer fokuserad praktik under passen.
🧡 Många nya meditationer: Upptäck minst 10 st nya meditationer med min och Mats guidning som hjälper dig att hitta lugn och balans.
💛 Vila i yinyoga till av mig upplästa sagor för att fördjupa din yogaupplevelse. Jag läser faktakapitel ut min senaste bok, dikter, beskrivningar av pass, sagan om hur Siddharta blev Buddha, sagor av HC Andersen, dikter och om olika ämnen inom mindfulness och vägen till inre frid.
💚 Många nya yinyoga-bilder från den nya boken, med ännu fler positions-varianter (ej publicerade).
🩵 Skapa många av dina egna favoritpass och välj dina bästa positioner för en skräddarsydd upplevelse.
💙 Använd timerfunktionen för att skapa dynamiska yinyogapass för dina elever (för lärare).
Och så klart mycket annat. Pirr i magen!
Magdalena
PS. Mejla gärna om du önskar något extra i appen på info@yin-yoga.se 
Posted in