Yinyoga på stranden I Grekland

Skosnöret_Magdalena_greece

Hennes namn var Maria och hon var från Alexandroupolis . Hon hade försökt göra lite yoga i staden där hon bor men hon gillade inte hur läraren tvingade henne in i ställningarna så hon slutade . I stället började hon att göra en långsam stretch ( hon kallade det så ) ensam hemma . Vi var på Dodekaneserna i Grekland och jag gjorde lite yin på stranden när hon kom fram till mig och frågade om hon kunde titta på. Jag sa istället: Kom, var med! Det är så enkelt!  Efter halv timme av yinyoga på stranden sa Maria ( med tårar i ögonen! ) att yoga var ” nyckeln till min kropp – vilken lyckodag för mig idag att jag beslutade att komma till denna strand och hittade dig och yinyoga , tack!”. Jo , jag tackar mina lärare ( Norman Blair  och Sarah Powers), och de välsignelser denna yoga ger mig och så, så många människor runt om i världen. TACK!

Här är passet vi gjorde!

Gr2IMG_7084Skosnöre

 

GR1IMG_7083Skosnöre upp

GR3IMG_7100Nålsögat

Gr4IMG_7103Här säger jag: ”Kom, kom det är enkelt!”

GR5IMG_7106Vi gör skosnöret ihop!

Gr6IMG_7112Sfinx

Gr7IMG_7115Fjäril