Att öppna upp – mitt samtal med Agneta Sjödin i hennes podd ”Så in i själen”

IMG_5117

Då det blev klart att jag skulle vara med i Agnetas podd ”Så in i själen” blev jag så klart lite darrig. Hon har flera hundratusen följare på sociala medier, det kändes pirrigt. Jag blev också glad. Agneta har liksom betytt mycket för mig under, ja nästan hela mitt liv. Hennes vackra ansikte, fina mjuka energi och skönhet och hennes podd och inlägg på Instagram har inspirerat och gett mig kraft. Podden är så fin, olika människor berättar om sin väg till… ja, till själen…

Då jag ibland har hört att att vi är lite lika så kände jag mig alltid så stolt. Wow, att vara lik en så vacker människa. Tack!

Så möttes vi då, hemma hos mig, för andra gången. Jag var med i hennes TV4 program Vardagspuls för närstan 10 år sedan. Då var jag så nervös, men det var jag inte nu, trots den initiala darrigheten. Jag kände att jag ville berätta om varifrån min ryggskada kom vilket jag hittills har undvikit. Jag ville också ta tillfället i akt att poängtera vikten av den psykiska och mentala hälsan, och att den kommer ur ett fokus på kroppen istället för att hela tiden ha fokus i huvudet. Plus mycket mer.

Ja, lyssna själva! HÄR är podden på Spotify

 

 

Posted in