Yinyoga & Brahma Viharas

Lärare: Magdalena & Mats
Pris: 1200 kr

MM säl:sfinx

Denna workshop-serie går igenom De Fyra Brahma Viharas, Himmelska Boningar/ Tillstånd. Den kan ses som en fördjupande kurs, särskilt om du går alla fyra. Men också som en härlig påfyllnad och en kraftig självläknings-metod och fredsarbete. 

De Fyra Brahma Viharas är centrala inom många buddhistiska traditioner och fungerar som en vägledning för att kultivera en sund och kärleksfull inställning till sig själv och andra.

1. METTA – Kärlek och Vänlighet: Lär dig konsten att odla kärlek och vänlighet genom Metta meditation. Upptäck hur denna kraftfulla övning kan transformera din relation till dig själv och andra, och skapa en varm atmosfär av positiv energi.

2. KARUNA – Medkänsla i Handling: Genom att utforska Karuna, medkänslans rike, kommer du att upptäcka hur du kan vara ett stöd för andra men också för dig själv. Ta med dig verktyg för att minska lidande och skapa en kärleksfull närvaro i världen omkring dig.

3. MUDITA – Sann Glädje: Mudita tar dig med på en resa av glädje över  dina egna och andras framgångar. Lär dig att omfamna andras lycka utan avundsjuka (eller skuld) och skapa en atmosfär av positivitet och stöttning.

4. UPEKKHA – Inre Jämnmod:  Upekkha tar dig med till lugnets land, där du får uppleva balans och jämnmod oavsett vad livet kastar din väg. Utforska vägen till inre frid, visdom och acceptans

Varje inspelning är ca 2,5h lång.

VARMT VÄLKOMMEN!

Se alla delar av denna serie nedan

Lärare: Magdalena & Mats
Pris: 1200 kr