Att välja rätt yinyoga-utbildning

_DSC0310

Att välja rätt yinyogautbildning är ett viktigt steg för dig som vill fördjupa din yogapraktik och kunskap. Vår utbildning är för alla som vill få en gedigen grund i yinyogans alla delar, ledd av några av de mest erfarna och kunniga lärarna i branschen. Vi sätter stor vikt i HUR man känner sig under utbildningen och skapar alltid en personlig, varm och genuin inkluderande atmosfär. Detta medför att kunskapen inte bara får ett fäste i hjärnan utan även i hjärtat.

Varför Välja Vår Yinyogautbildning?

Erfarenhet och kvalitet
Lär av oss som har längst och mest gedigen erfarenhet om yinyoga. Förutom att vara den första att starta yinyoga-utbildningar i Sverige på svenska (2013) har Magdalena skrivit de bästsäljande böckerna ”Vila dig i form” och ”Vila dig stark med yinyoga”, samt appen med samma namn. Yinyogacenter har utbildat cirka 2000 yinyoga-lärare. Vi erbjuder en utbildning som inte bara täcker de olika yinyoga-positionerna i detalj, inklusive deras varianter, utan går också djupt in i teorin bakom yinyoga. Här får du lära dig om yinyogans historia, meditation, traditionell kinesisk medicin, de olika meridianerna och de fem elementen med välkända experter som gästföreläser (läs om våra gästlärare här). Plus mycket mer. Du kan gå en modul eller alla våra fem moduler (150 timmar). Vad du än väljer får du kunskap för livet. Ett certifikat från Yinyogacenter är ett kvalitetsintyg.

Humant Pris
Trots att vårt pris är relativt lågt håller våra utbildningar högsta kvalitet. Vi har valt att hålla oss i den lägre prisklassen för att göra utbildningarna tillgängliga för så många som möjligt. Yoga ska vara för alla.

Mindfulness i Fokus
Magdalena och Mats, som är huvudlärare, integrerar en stor del buddhistisk mindfulness-meditation i undervisningen. Mycket tid ägnas åt att inkludera mindfulness i yinyogan, vilket ger dig verktygen att använda dessa tekniker både på och utanför yogamattan. Varje dag börjar med grundläggande föreläsningar med PowerPoint-presentationer och avslutas med yinyoga-pass i olika undervisningsstilar. Under vår modul 2, Yinyoga & Mindfulness ingår även lång föreläsning och övningar med leg. psykolog Daniel Ek och författare till böckerna ”Tid att leva” och ”Länge leve vänner” (Natur & Kultur).

Anatomisk Expertis
Vi har utarbetat en mycket uppskattad anatomiföreläsning med legitimerade naprapater, Rebecca Carlowitz och Louise Olsson, samt en speciell fascia/yinyoga-fokuserad anatomisk presentation av fascia-experten yogaläraren Erik Janson Bergendahl. Denna del av kursen ger dig en djup förståelse för hur kroppen fungerar i relation till yinyoga.

Personlig Support
Förutom Magdalena och Mats finns alltid flera assistenter till hands. De hjälper eleverna med allt från att hitta rätt positioner till att servera te, vilket skapar en varm och stödjande atmosfär.

Vad Får Du Efter Utbildningen?

Efter att ha slutfört denna utbildning får du:
– En gedigen grund i yinyogans alla aspekter.
– Fördjupad kunskap om traditionell kinesisk medicin och de fem elementen.
– Verktyg för att integrera mindfulness-meditation i din yogapraktik och ditt liv.
– En stark förståelse för anatomi och fascia relaterat till yinyoga.
– Certifikat som bevis på din nya kunskap och kompetens.

Vår yinyogautbildning är designad för att ge dig en helhetsförståelse och förmågan att undervisa yinyoga på ett professionellt och insiktsfullt sätt. Oavsett om du vill fördjupa din egen praktik eller börja undervisa, är denna kurs ett perfekt val för dig. Läs mer om våra förkunskapskrav. Läs även de många omdömena.

Varmt Välkommen!

Posted in