Julhälsningar Och En Yinyoga Workshop 2021

Magdalena_mecweld_trollslända

Hoppas att du mår bra. Julhelgen är här och för många innebär det även välbehövlig vila. Att göra ingenting är en viktig ”aktivitet”. Det gångna året 2021 har gett oss både tung sorg men även mycket glädje. Båda måste få samexistera. Nu då året går mot sitt slut hoppas vi lämna det bakom oss och ser fram emot ny härlig energi år 2022. Vi önskar även dig en fridfull jul och ett underbart nytt år!

Metta In Action
Vid den här tiden på året brukar vi resa till Burma för att förkovra oss i meditation hos vår lärare Sayadaw U Tejaniya. Men vi åker även dit för att på plats donera en summa pengar till Metta In Action, en liten organisation bestående av meditationslärare som samlar in pengar till barnhem för flickor som drivs av nunnor, så kallade ”nunneries”. De insamlade pengarna går bland annat till lärarlöner (1500 kr per månad/lärare), mat, medicin och kläder. Att flickorna får en utbildning är en av de viktigaste delarna i arbetet. Detta år kan vi pga av pandemin och det våldsamma läget i landet inte själva överlämna donationen.
För ett år sedan höll vi en workshop online, där vi samlade in frivilliga donationer från er alla till detta ändamål. Ni som deltog hjälpte oss att få ihop hela 120 000 kr, pengar som behövdes mer än någonsin. Klicka gärna på länken ovan för att läsa mer om hur pengarna har distribuerats etc. Vi vill upprepa detta även i år. Och återigen är det i samarbete med Vipassanagruppen. Bjud gärna in era nära och kära till eventet, det är öppet för alla!

Julklapps-Workshop 1
Torsdagen den 6 januari klockan 14.00 – 16.00 – på Trettondagen – en röd dag i kalendern, är då vi firar de tre vise männen och deras gåvor till Jesusbarnet, är du alltså välkommen att delta i en två timmars Yinyoga Workshop med mig och Mats, online via Zoom. Temat är tankar och känslor och särskilt De Sju Upplysningsfaktorerna, underbara kvalitéer i sinnet som vi alla kan och bör kultivera. Vi kommer att grunda och läka kroppen och hjärtat. Workshopen är en gåva från oss till er och helt donations-baserad. Alla insamlade pengar kommer oavkortat att gå till Metta In Action.

Läs mer om och anmäl dig till workshopen genom att följa denna länk. 
Då detta är en gåva så kan du självklart vara med på workshopen utan att donera pengar, och du kan självklart donera pengar utan att vara med på workshopen:
Vipassanagruppens konto Nordea 174375 – 6 eller Swish: 123 440 59 32.
Skriv ”MIA” i meddelande-fältet

TACK för din gåva, den förändrar både dig och världen!

Julklapps-Workshop 2
Söndagen den 2 januari håller vi en workshop på Oslo Yoga Festival. Även där går pengarna till ett projekt för barnhem i Indien. Dock är den inte på donation, du betalar antingen 500 kr för hela festivalen (!) eller 250 kr för workshopen med oss. Läs mer och anmäl dig här: https://yogafestivalen.no/program/zoom-program/

Vi önskar er en underbar Jul, fylld med mycket vila och yin-energi och ett Nytt År med mycket vishet och kärlek.

Magdalena och Mats

PS.Utbildningar, Yinyogapass & meditation på nätet 
Du kan läsa om och anmäla dig till våra utbildningar på vår hemsida, vi har nu öppnat upp flera datum. Och du vet väl att vi ständigt uppdaterar vår hemsida, InstagramFacebookoch vår Youtube-kanal med nya roliga Yinyogapass coh annan yinspiration?

”Om människor visste, så som jag vet, det karmiska resultatet av att ge och dela, så skulle ingen någonsin äta en måltid utan att dela med sig”. Buddha